11

Галя

преди 8 години

Чета коментарите и имам чувството, че Зелените са решили да си направят парти тук. Пълни глупости се ръсят ама яко. Не мисля, че човек ако не му плащат солидни суми, може да говори подобни простотии. Какво като Витоша не е курорт? Това какво общо има с факта, че лифтовете трябва да бъдат подменени? Като са ги строили преди 50 години пак ли Цеко Минев ги е строил? Значи по вашата логика, на Витоша няма никой право да се качва, без ваше разрешение, а за каране на ски е немислимо.

10

Галя

преди 8 години

Трябва да бъде поне едни 2-3 хил. метра височина, за да се карат ски. Кои сте вие бе екорекетьорчета, че да определяте кое е добре за природата и хората и кое не? Витоша не е ваша лична собственост и всички ние имаме право да бъдем в планината и да караме ски. Наслушах се на достатъчно глупости от ваша страна как не можело да има ски в България. Мога само да ви кажа, следващия път като решите да организирате протести ми се обадете, за да дойда и да ви сритам.

9

намерих виновен

преди 8 години

Виновни за трагичното състояние на съоръженията на Витоша са само техните собственици - Витоша Ски АД

8

до 10

преди 8 години

Хайде, хайде, помним и времето когато на Витоша имаше две карти една за котвите, Романски и помагалски и една за Витошко лале. Разделянето на съоръженията според мен ще доведе точно до това.

7

Липсва конкуренцията

преди 8 години

Липсата на конкуренция до нищо добро не води. Стари съоръжения, скъпи лифтове... Ако бяха поделили лифтовете между няколко фирми, положението щеше да е коренно различно, защото всеки щеше да се бори за клиенти.

6

Анонимен

преди 8 години

Цеко?! Минев?!

5

За Витков!

преди 8 години

Кой е казал ,че Витоша е курорт?! Май нещо не сте разбрали господа цековци! Дереджето горе е такова единствено и само заради алчния концесионер който иска да направи от най-достъпната за граждани планина курорт! Никой не им пречи да подменят старите лифтове с модерни на съществуващите места и в съществуващите просеки, обаче така няма да могат да затворят планината за граждани. Защо този *** не излезе и не каза чии бяха тракторите които бутаха фиданки преди 4-и 5 месеца, а случая се покри.

4

Биби А.

преди 8 години

Не става със стари съоружения да се привличат турсити, не става и с обвинения и спирачки от зелените да се развива туризъм

3

Антикрадец

преди 8 години

До АнонименПравилно, това си е акция на Цеко Минев - името говори много!!! Цеко, Тано, Цоло, Цоля, Мако, Дако, Пело, Дучо, ... - таванът е нисък!

2

Съоръжения

преди 8 години

То в България е опасно вече да се предвижваш Пеш камоли да се Придвижваш с някое съоръжениеНа асансьор спряха да се качват даже Хората в БългарияБългария пустей и обезлюдявакой да ги поддържа тия съоръженияТе Подръжка на Пътищата нямат От туй Държава нестава Вече

1

Кирил Софийски

преди 8 години

Да и много доволни ,млади нахални и добре платени еколози !!!!