19

Анонимен

преди 8 години

"Вашингтон наложи нови санкции на Техеран. Повод са проведените изпитания на балистични ракети"а другия месец повод ще е че изобщо живеят в зоната на интересите на ФАЩ, бе то май това е основния повод от много време насам....

18

Анонимен

преди 8 години

Ей, сън не ги хваща тези хора да мислят мръсотии и интриги за целия свят. Няма почивка за тяхната злоба и алчност. Гръм да ги удари!

17

Анонимен

преди 8 години

Връщат си за това, че цял свят видя арестуваните американци на колене и с ръце на тила, оправдаващи се че двигателя им се счупил, че GPS-са паднал зад борда и за това се объркали и навлезли в иранските териториални води. Като малки деца направили беля.

16

Проблеми с космоса

преди 8 години

При приземяването си днес американската ракета "Фалкон" претърпя жестока катастрофа. Първата и степен не можа да запази равновесие и се просна хоризонтално като ***.

15

анонимен

преди 8 години

А нашите ръководители и управляващи от ЕС къде се бавят защо още не са наложили и те санкции щом глемият брат казва ние трябва да се по строги.

14

е да де

преди 8 години

Има ли още някой който да се съмнява в двойния аршин на краварите ,готови са на всичко само и само да няма силни независими държави които не им играят по свирката . До вчера обонго говореше за исторически напредък ,а днес си показаха рогата как очакват света да им вярва.

13

Анонимен

преди 8 години

Значи едни държави могат да нападат и дестабилизират други, но трети не могат да си тестват ракетите. Тези от САЩ засюужават някой дс ги сложи на мястото им.

12

Анонимен

преди 8 години

Иран е най-успешната държава.. 8-пъти е нараснал научнотехническия потенциал.. 2 пъти е увеличил населението си .. и 60% от младежите са с висше образование... Благодарение на саннкциите на запада.. Такъв скок не е направила нито една нация ..

11

до 10

преди 8 години

Подготвяш ли се за 2 февруари, нежнии приятелю?.

10

Анонимен

преди 8 години

"bolnata krava" i "bolnata umrqla mechka"ne iskat "bolnata nindja" da ima qdren arsenal za samoodbrana zashtoto togava nqma kak da im otkradnat petrola

9

Анонимен

преди 8 години

То пък едни санкции - да не ползват американската банкова система. Ами да ползват руската или китайската или където искат. Много се разгорещихте с коментарите май...

8

цък

преди 8 години

Вашингтон наложи нови санкции на Техеран.----------Преди това обаче, САЩ изчака иранците да им върнат пленените 10 морски пехотинци, които уж случайно, амо малко нарочно навлязоха в териториалните води на Иран с два катера.Обяснението на задържаните скумрии беше, че "търсели да заопълнят катерите с гориво", сиреч търсели "бензиколонка" у морето"!?!?!?

7

Анонимен

преди 8 години

Иран няма право на атомна енергия, на балистични ракети и т.н. Интересно на какво имат право, какво трябва да правят, да седят и да вегитират ? САЩ наистина са световното зло.

6

koko

преди 8 години

Иранците са прекрасни хора и една от малкото независими нации, стига сте говорили глупости и тъпотии....

5

Западноевропеец

преди 8 години

Иранците са фашисти също като рашките. Трябва непрекъснато да има санкции срещу Иран, Пyтлеристан и Северна Корея!

4

Сашо

преди 8 години

Сащ нямат сметка при евтин петрол. Трябват санкции върху производителите на петрол, за да се повиши спекулативно цената на петрола

3

ha ha

преди 8 години

Абе тия, освем да налагат санкции наляво и надясно, друго могат ли?

2

persian

преди 8 години

Те понеже бързаха да си преместят парите в сащ

1

anonimen

преди 8 години

sega e moderno kato te e strax ot nqkogo da mu nalaga6 sankcii