36

Анонимен

преди 8 години

До Petar, NYРазликата е, че при белите такива са 1:100000, а при тарамбуките всеки пети е такъв.

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Терминът шведска маса придобива нови измерения." ШВЕДСКИ БУНКЕР

34

до 43

преди 8 години

А ако християните са по-човечните, по-смирените и по-зрелите, защо сеят семето на раздора? Защо нападат Близкия изток и искат да победят насилието, като самите стават насилници? Защо са алчни за петрол, приходи от оръжия и наркотици и са готови да оставят деца сираци и жени вдовици и така да озлобяват още повече хората?Да, мюсюлманите са лоши, но християните с тези си действия с нищо не показват, че са по-добри.

33

Българин

преди 8 години

Мдаааааа?

32

Анонимен

преди 8 години

Ако беше мюсюлманин, всички комкентиращи щяха да заклеймят за пореден път всички мюсюлмани. А сега понеже е християнин како и коментиращите, заклеймяват само западняците. Кога ще свалите оковите на собствената си предубеденост, уважаеми коментиращи? Кога ще разберете, че има и лошпи и добри хора и религият, географското положение, расата, държавата, политическия режим не ни правят добри или лоши, а самите ние? Докато не го проумеете, ще живеете в собствената си злоба и илюзия, че сте най-най

31

Анонимен

преди 8 години

Почти всички такива извратеняци признават, че пристрастеността им към порното ги е тласнала към съответните действия...

30

Анонимен

преди 8 години

До Демостенточно така@@@@ всички са платени *** на Путин ъааайайаа ахахаха

29

Демостен

преди 8 години

80% от коментарите под статията са от червени,розАви,пембени *** плюещи РБ,застъпили са на смяна предизборно... ,а това да коментираш спокойно политическите си идеологизми под статия за човешко насилие е сигурен признак за психопатия/социопатия, нормалното човешко същество трябва да може да се постави на мястото на жертвата и да изкаже съчувствие. Съжалявам,че сте израстнали такива каквито сте и бих искал да мога да ви помогна, но ми се струва,че сте минали чертата и няма останала човещина..

28

Petar, NY

преди 8 години

И каква е разликата между този и арсбите дето бараха дупарите на германките по нова година?

27

Анонимен

преди 8 години

Има много исперкали хора по света.

26

само не пише

преди 8 години

произходът на шведа какъв е

25

Анонимен

преди 8 години

Какво има за чудене...Скандинавците, особено шведите са побъркани на тема масови убийци и хорър филми и книги. То повечето западни страни са така де. Та току открият някъде по някой бункер...

24

Анонимен

преди 8 години

Терминът шведска маса придобива нови измерения.

23

Morfin

преди 8 години

До 26Даже и да е била с психични заболявания това не оправдава докторчето за зверствата.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонименвикаш, като е с "психично заболяване" няма нищо нередно да се маскираш, да я отвлечеш и да я заключиш в мазата, за да ти е секс-робиня.

21

Анонимен

преди 8 години

Защо не пишете цялата новина? Жената е била с психично заболяване.

20

Анонимен

преди 8 години

Баси тъпия упоил я е в нейния апартамент със сложени хапчета в ягодите!Тя пак си е искала ама не, трябва да е изнасилване?!?!

19

До анонимен 22

преди 8 години

"ЕВАЛА НА ПИЧА! ИСТИНСКИ МЪЖ, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ХИТЪР И АНАЛИТИЧЕН! НЕ ВИЖДАМ НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПРОСТО СЕ Е ПОЗАБАВЛЯВАЛ"Ти си абсолютен ***! Човек, способен на такова изказване, не просто трябва да бъде затворен далеч от нормалните хора, а направо не трябва да съществува! Що не вземеш да направиш услуга на света...

18

изрод

преди 8 години

Той Е мюсюлманин!

17

Анонимен

преди 8 години

ЕВАЛА НА ПИЧА! ИСТИНСКИ МЪЖ, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ХИТЪР И АНАЛИТИЧЕН! НЕ ВИЖДАМ НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПРОСТО СЕ Е ПОЗАБАВЛЯВАЛ, АКО БЕШЕ МЮСЮЛМАНИН ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ ДОРИ ПАРИЧНА ПОМОЩ!