60

Анонимен

преди 8 години

Соросчета, май DJ ще удари дъното пак, а? Колко хора още ще останат без жилище, колко миликонери ще скачат от прозорците, щото разбираш вече имат само 120 млн виртуални долари, а са имали 250 млн. Апропо, какво ще правите без грантове?

59

До81

преди 8 години

До края на годината?Сигурно си искал да кажеш до края на месеца.Някой спомня ли си колко беше рублата в края на миналата година?

58

Анонимен

преди 8 години

Ама никой не пречи Иран и Русия да си определят цена на петрола и1000$ и да си търгуват помежду си.Никой копче не може да им каже

57

Членска карта №7

преди 8 години

До ShoppМакар и голословно, ще си позволя да не се съглася!

56

Анонимен

преди 8 години

НОВИНАТА----ЕВРОПА ПАК се тресе......В Швеция емигрант е заклал ученик--властите,полицията и политиците си траели за случилото се.......

55

Анонимен

преди 8 години

Само се чудя утре картелът каква цена ще определи...с 2 или 3$ по-ниски....абе това е картел,прави с цените каквото си иска,а и азиатска банка си направи,сигурно ще оперира с кофи петрол и балончета пълни с газ,защото долар е *** дума в Русия:)))Може и в рубли,тогава със сигурност цената му в рубли ще се вдига постоянно

54

Членска карта №7

преди 8 години

до 71Разбира се, че не са глупави! Тяхно творение е днешната финансова система и в тях са всички лостове за въздействие... Въпросът е - До колко е жизнеспособно творението им!????

53

Членска карта №7

преди 8 години

Аз залагам на руската поносимост на болка!Да видим, кой ще издържи по-дълго, финансовите пирамиди, или реалното производство(колкото и малко да е по обем)!!!

52

Анонимен

преди 8 години

Иран нито пък Русия имат сметка от падането на цените,но реалностите са такива,по-добре все някакви постъпления отколкото никакви.Защо мислиш санкциите паднаха при тези цени,а не когато бяха 150$.Американците били глупави,а...:)))много добре знаят кога и как

51

Анонимен

преди 8 години

65, а не, то няма никаква заплаха от тероризъм в европа. Иначе ако положенето е непоносимо, няма никаква сила която да накара един народ да излезе и поне да демонстрира. каквито и правомощия да имат спецслужбите, каквито и действия да прилага полицията.

50

Анонимен

преди 8 години

Да,Москва и Техеран от днес увеличиха цената на петрола с минус 2$

49

Анонимен

преди 8 години

не казвам, че ще вдигат цената. Казвам, че иран и русия няма да допуснат да пострадат:)

48

Анонимен

преди 8 години

63, такива четива четем години наред и вместо газната русия да фалира и да умира, тя играе все по-активна роля в глобалните отношения. Недейте да роните сълзи за русия - пачете за любимия ви приятелка СА, която е пред фалит, а иран ще заеме нейното място:). Докато някой държави трупат нови и нови дългове, руският дълг не нараства:)

47

Анонимен

преди 8 години

Викаш нямало брожения в Русия ли?Замислил ли си се защо скоро се увеличиха правомощията на спецслужбите им....сигурно заради терористичната обстановка...:)

46

Анонимен

преди 8 години

До Четиво за русофили...........Пич-такива"новини" от украински сайтове си ги чети сам...Отдавна вече никой не им вярва.

45

Анонимен

преди 8 години

а бре, 60, ти си чел само мухляса.лите статии на либарлталибаните, които халюцинират за свободен пазар, който никой никъде не е виждал, но всички говярт за него - като чудовището от Лох Нес. Цената ще се определи от картелното споразумение между иран и русия. САЩ можеш да си ги чакаш с митичните танкери, чиято цена е много над отова, което могат да доставят техеран и модсква.

44

Анонимен

преди 8 години

А завалийката Путин какво да прави освен да се моли санкциите да продължат,нали ако има внос на европейски стоки това означава износ на долари и евро които стават все по-дефицитни в Русия и стопяват резервите.За негово съжаление никой не иска да му се плаща с рубли,дори и руснаците след заплата и аванс правят опашки пред чейнджа.Това ако е спокойствие,значи си на транквиланти

43

УУУУУпппппсссссссссс

преди 8 години

Сметката в тази ситуация е много проста-и тя се реализира от Русия и Иран.Просто Иран излиза от санкциите на световният пазар-с помоща на Русия-като замества С.Арабия и Катар с Оман.Обяснявам-С.Арабия вече е във война-с Йемен и в Сирия-коствено.Въпрос на време е,ИД да бъдат притиснати и да побегнат към СА,а от Йемен вече летят ракети на територията на С.А.-така че,СА е бита карта,и Иран ще заеме нейното място в петролният пазар.ОПЕК,отдавна не играе голямата роля-както преди годин...сега са 27%

42

Анонимен

преди 8 години

57, а бе щом русия не взема кредити, значи няма нищо страшно с резерва. така че спрете с пропагандата и разберете, че светът се променя. Виж, любимата ви СА има 90 милиарда бюджетен дефицит и се наложи да го покрива с кредит - нещо немислимо за преди. Ти сам си прави извода кой е зависим от петрола и кой не, кой как си преструктурира икономиката и кой не:)

41

Анонимен

преди 8 години

иначе халюцинацияна на някой тук, че иран щели рязко да свалят цената на петрола са най-малкото гл.упави, тъй като самият иран няма интерес цената на петрола да пада:). Или може би някои фантазьори тук си представят, че за тяхно лично удоволствие иран ще се самоубие икономически само и само да нарведи на русия.