11

vlady

преди 8 години

Ако бяха убили цар Борис III, то на престола щеше да се възкачи принц Кирил - много по-читав човек бохем със сериозни успехи с чашката доближаващи се до тези на великия Георги Димитров. Жалко, че не са успели. Също жалко, че Стамболийски не можа да замени старите офицери в армията с активисти на БЗНС от Оранжевата Гвардия.

10

Анонимен

преди 8 години

До vladyАко искаш да умрат възможно по-малко хора, тогава убиваш с нож един... или въобще не убиваш. Даже ставаш медицинска сестра или доктор и помогаш на хората, ако искаш да умират малко хора.Лошия цар? Ами за мен въпросния цар не е лош. Уважавам го, за разлика от баща му! Кой решава кое е добро и кое е лошо?Тероризма няма религия. Вярващ човек не убива хора. Хора убиват тези, дето са с промити мозъци. А човек с промот мозък... е зеленчук. Зеленчука няма религия.

9

vlady

преди 8 години

В църквата Света Неделя все пак замисълът е бил благороден - да се убие лошия цар Борис III и на негово място да дойде по-добър. Постарали са се по възможност да загинат по-малко невинни хора. За съжаление не успяха за разлика от Народна Воля в Русия, която уби лошия Александър опитващ се да наложи непригоден за Русия прозападен модел и на негово място дойде добър цар поддръжник на самодържавието.

8

Анонимен

преди 8 години

"Редно е терористите да бъдат пратени при пророка Мохамед" Тези от атентата в църквата Света Неделя, също ли? :)))

7

vlady

преди 8 години

Редно е терористите да бъдат пратени при пророка Мохамед. Индонезия следва да предвиди необходимите бюджетни средства за това.

6

Анонимен

преди 8 години

мюсюлманите са изключително добри и мирни хора

5

Анонимен

преди 8 години

исляма е много мирна религия

4

Анонимен

преди 8 години

Индонезия е най-голямата мюсулманска държава в света-240 000 000 ...

3

Кс

преди 8 години

Индонезия и Малайзия са си баш далечен изток. А *** има навсякъде вече. Уви...

2

Cleo

преди 8 години

Kak ne wi e sram da pishete, che towa sa teroristichni actowe? Prosto nqkolko bejanci sa bili ojadnqli i sa nqmali pari da si kupqt kafe... Alooo, Helsinki, spite!!!

1

българина

преди 8 години

индонезия са ***.. точно като турция и други катуни, рано или късно исляма ще бъде забранен, само да него забраним след ислямскте държави:)