5

Анонимен

преди 8 години

"Тъй като децата жадуват за последователност и стабилност, не забравяйте да запазите вашите емоционални промени в настроението, далеч от очите на наследниците си."Ами ако аз съм Близнаци и детето ми е Близнак дали то жадува за последователност и стабилност или на този отговор експертите обърнали внимание на зодиите на родителите, НО НЕ и на децата ще трябва да се напънат още......????????

4

Anon

преди 8 години

Не знам аз дали съм добър родител според зодията, но авторът на статията не е добър журналист, независимо кога е роден. Стига сте пълнили главите на оскотелия народ с подобна шлака. ВИЕ сте отговорни за врачките, чалгата, Тотото и Цеко Чоков (или Чоко Цеков ли беше? :) )!

3

аз

преди 8 години

До АнонименИ кое точно не е вярно ? Прочети за зодията си какви са характериситиките й, както и на твой близки хора и кажи че няма определена зависимост ?

2

Анонимен

преди 8 години

Обикновено информация, като тази, нищо повече от една забавна смешка. Често и хората, които ги пишат, акцентират върху положителните страни на собствения си зодиакален знак, като му приписват суперлативи. Като се види за кой има най- много такива в една подобна статия, можете да си направите извода и горе- долу в кое време на годината е роден авторът.

1

az

преди 8 години

до 1: Еми явно теб трябва да слушаме, ти имаш знания за всичко. Дали си в 21 ви век или в 30 - всичко е свързано. Това че в учебниците не го пише, не значи че си прав