103

Анонимен

преди 8 години

Balgarinat e gola voda, jeni otvarqite si ochite I bqgqiteeeee!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 8 години

До Мнителенспоко т о не ти става члена -няма как да спиш,-с голяма вероятност -си дебел и грозен така че и кандидатки за тази чест липсват.Остава д а спиш сам или с други мъже .Бай *** не обича да чува истината за себе си.Простите грозни и дебели мъже не искат да чуват че са прости дебели и грозни/даже очакват жените да ги харесват//Бай *** е *** но и злобен:)

101

Mimi

преди 8 години

Balgarskiqt mAJ ...super komplexari

100

РВ

преди 8 години

До мнителенМи спи с БГ мъж тогава !

99

РВ

преди 8 години

Много сме си готини даже! Който иска тва да говори. Ограбена нация, минала през какво ли не и пак се смеем и се забавляваме. Топли и готини хора сме си и тва е!

98

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

До 133С коментара си ти доказа, че д3урлатият балканоид е *** като ... ъъъъъъ .... ами то няма с какво да се сравни про3тотията на българина, защото си е уникално присъща само на балканските д3урлати ***!

97

Анонимен

преди 8 години

Прос...ак ли е българина?---------------Пълен и завършен!!!!!Никой друг не плюе в кладенеца от който е пил... с изключение на българина!Затова сме и изчезваща нация с Ганьовския - пословичен егоизъм, лицемерие и отровна завист!

96

Normalno

преди 8 години

Normalno, v bulgaris.tan osven i.dioti i c.igani nishto ne viree

95

Анонимен

преди 8 години

Голяма драма! Не знам кой е комплексаря всъщност. Този, който пише забавни коментари от типа "Продавам лада" - много се смях, или този, пак българин, който му отговаря пак там, че е *** или комплексар, с извинение към "голямата" звезда Никол, сакън да не се изложим пред чужденците. В България не обичат звездите и затова такива са рядкост и това е резултата, но това не е повод да се комплексираме или срамуваме. Много важно, че някой написал коментар да се санира блока на Гришо в Хасково!!!

94

Анонимен

преди 8 години

Викат го *** Йебачо.

93

Анонимен

преди 8 години

Ехх Грише Грише,налегнаха те теб интернационалните ***,,тц тц..мани тая дърта килфла таа са и изтъркали корта от тенис начи..,земи си некое нашенско момиче от село да ти завърти къща,остави ги тея шварценегърки

92

Анонимен

преди 8 години

Комплекс на екс! *** ли е българинът?..................Не ме интересува ... вече не съм българин.

91

ха ха

преди 8 години

Излиза ,че жените хич не се вълнуват от тениса ,нито от играта на Григор,а от парите му .Вълнуват ги само парите и оная му работа.Е,извинете ,но с такова мислене няма как да ви признаем за хора.

90

Анонимен

преди 8 години

"Ирина Белчева допълни и че разгласяването на връзката на Григор и Никол е голяма безплатна реклама. "- ето още една комплексарка. щом трябва да ставаме известни с това коя е изчукала Гришо или кого е напсувал Камата - защо се чудим, че не ни уважават?

89

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

Какъв смешен и глупав въпрос? Все едно да питаш "Мокра ли е водата?" "Страшен като СПИН, по-гаден и от рак, е родният български ***!"Не ме плюйте, не съм го казал аз!!!!

88

до 119

преди 8 години

Ти си пример за това ,че съм прав за вас.

87

Анонимен

преди 8 години

90 % от бг мъжете са бедни ,дебели ,грозни но сПРЕТЕНЦИИ ,от коментарите личи как истината озлобява мъжете /затова Гр.Димитров ги дразни -млад ,с хубаво тяло ,с пари ,с успехи, исъс завоевания.Гроздето е кисело.:)) Иначе писаняита ''попринцип'' за ''българките ' 'си вървят -байГаньо е комплксар с претенции за велик Крал и смятащ че ''жените '' трябва да го правят ''щастлив'' .Иначе щял да им отсече главите :)) горкия бай ***

86

Анонимен

преди 8 години

Такова животно като "българинът" няма, както и "мъжът" и "жената". По всеки ПРИЗНАК има качествени представители, както и пълни ***. Много ме дразнят подобни *** обобщения и клишета и съм направо потресена колко са популярни и широкоизползвани, то е ясно, че журналистите ни са пълни ***, но и защо толкова коментиращи им се вързват?!

85

Анонимен

преди 8 години

90% от българите са просTаци... Точно, като във този форум

84

Анонимен

преди 8 години

Хората си живеят живота и си харчат парите,а ние к'во вадим?