8

Блага

преди 8 години

"Акад. Воденичаров не отрече възможността за кандидатура в предстоящите президентски избори."Цяла България разбра още преди месеци, че инициативният комитет му е издигнал кандидатурата. Сега какво се прави на ударен! Или ще стане като в онзи виц "Аз ходя с Иванчо, ама той още не знае"

7

ДрънДрън,Г-нАкадемик

преди 8 години

Когато младият човек е под протекция, той бива включван в много добре платени проекти дори още когато е само млад специалист - висшист без научна степен и без да заема научна длъжност.Покрай тези проекти уж пишурка сам дисертацийката си, но всъщност се ползва от труда на колегите си.Когато е без връзки, дори да е на научна длъжност, товарят го като *** да работи за хората и правят всичко възможно да му пречат. Напише ли нещо качествено, чудо правят за да си присвоят резултатите от труда му

6

atakict

преди 8 години

До хаха AMI TOI VEHE E --NAZNAHEN

5

да

преди 8 години

осигурете не хората, правещи наука, поне служебни компютри.

4

да

преди 8 години

за хората, не участвали в разграбването на проектите БАН никога не осигурява ПОНЕ служебни компютри.

3

не разбира

преди 8 години

Човек там е работата, че неправите наука, за производството - не е работа на БАН да прави научните достижения приложими в прозиводството. Една Академия с това не се занимава. Акцентирайте на науката! Купете на хората с публикации и цитати компютри поне, за да могат да правят наука.

2

Симо

преди 8 години

То е ясно ще са "техните" младу "учени" , винаги избират техните си хора, тези конкурси никога не са честни колкото и добри да са проектите ида са заслужаващи и способни нетехните хора!!!

1

хаха

преди 8 години

Кой ще те избере пък тебе бе