19

Анонимен

преди 8 години

Нищо престижно няма в това. Означава, че българските мъже са толкова смотани, че не могат да си намерят приятелки, а трябва да плащат.

18

анализаторът

преди 8 години

Като цяло, мисля че е в следствие на увеличеното производство на домашнен алкохол, в по-голямата си част - ракия. Това води до излишък в предвиденото перо "кръчма". Което, от своя страна, автоматично преразпределя средствата към непредвидени/извън бюджетни харчове, на база на натрупания излишък. И...

17

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости, на база какво направиха изчисленията?!?!?!? Проституцията в България не е законово регламентирана от една страна, от друга страна от години няма централизирана мафия, която да върти бизнеса с проститутките и от трета страна във всеки един портал за запознанства можеш след две думи да се договориш с мацки, които си имат редовна работа да се изчукате срещу кинти и това, не е валидно само за България, ами за цяла Европа, така че тия ститистика да си ги разправят на наивниците

16

Евтини хора

преди 8 години

Единствената причина да не сме първи, е, че тук е много евтино :) Сещате се за какво става дума :)

15

--

преди 8 години

Американските телевизии са показвали репортажи за проституцията в САЩ, но никога не са показвали рускини. С черни *** се славят улиците...

14

до 22

преди 8 години

Всеки който е бил в САЩ, знае, че огромния процент *** там са рускини. Честито братушки!

13

Анонимен

преди 8 години

aaa....kak sa razbrali....po kasovite aparati li... ili po fakturite koito izdavat prostitutkite??

12

Анонимен

преди 8 години

Ами добре е.Можеше и тва да няма.

11

///

преди 8 години

Пра'ете сметка, пред Тайланд сме !!!!

10

Невен

преди 8 години

Незнам откъде ги копаят тези новини. Нямам познати, които да ходят по ***, отиваш на дисткотека, ако не първата нощ на втората все ще си намериш компания - освен ако не си супер смотан разбира се.

9

Анонимен

преди 8 години

България това предлага секс и алкохолен туризъм! Този модел е копиран успешно от Испания! Слънчев бряг и всичко наоколо е новата Маьорка и Ибиза! А на немците им се доставят директно в държавата им.

8

Туй то

преди 8 години

А по приходи?

7

men

преди 8 години

ами ако включите в класацията нашите милиционерчета, митничарчетата, вожда ти кво ун и броукбек плевенту май целия ни държавен бюджет отива за спонсорство на труженички.... ние сме патроните а кой ги консимира труженичките е една друга истороя ама ще ме цензурират.

6

Анонимен

преди 8 години

Те първо ги пускат в България да се научат и после ги транспортират към Германия, Испания и Швейцария. Не ми е ясно, кой ги е навил да отидат чак то Япония и Корея, ама то нали българите сме по цял свят.

5

Анонимен

преди 8 години

* та се кинем.

4

Дядо Мраз

преди 8 години

И после българката мома не била комерс, а пила добро и хубаво момиче. Да, ама не. барем да сложат по един касов апарат на дупките, за да може да им се запълват дупките.....в бюджета на ръководителите на "държавата на проститутките".

3

Анонимен

преди 8 години

И аз мисля,че твърде много угаждаме на жените си.

2

Анонимен

преди 8 години

Българина за * и софтуер пари не дава. Напоследък се ослушва и за хардуер!

1

222

преди 8 години

Искам да сме първииии.... поне в нещо позитивно. Момчета стегнете се и посещавайте по-често