37

факти

преди 8 години

1. Силна и способна на много неща армия се разпилява лесно чрез съкращения и други глупости, но трудно се възстановява. Иска се време, средства и промени в закона.2. Гражданска гвардия може да се формира и обучи най-много за 6 месеца, а в случай на остра нужда - и за няколко месеца само.3. Такава гвардия отдавна ни е нужна, защото ние си имаме вътрешни проблеми с едни други емигранти, напуснали Индия преди векове. Днешните пришълци гледат да заминат колкото е възможно по-бързо от Бг на Запад.

36

йес

преди 8 години

До bobrСамо така! Стига робство и тиранство на узурпиралите властта партии!

35

bobr

преди 8 години

Самоорганизиране в гражданско опълчение - това е пътят към свободата - издухване на гутницата горе и ПРЯКА ГРАЖДАНСКА ВЛАСТ - с най-силни права във всички власти, вкл. "четвъртата".

34

Анонимен

преди 8 години

RAKOVODSTVOTO NA MAFIATA.

33

партиен член

преди 8 години

Само че в България политици няма.Има Организирана престъпна група.. която се нарича Правителство парламент и тн.Без значение от коя партия е правителството.

32

Наблюдател

преди 8 години

България политици няма, има политикани.Те се интересуват единствено от своите интереси. А държавници?! Tърсете ги само в митологията!

31

ОПАСНОСТ!

преди 8 години

Българските държавници, 240 от НС да ОБСЪДЯТ СПЕШНО какво ще бъде ако МИГРАНТИТЕ и РОМИТЕ се "съединят", защото имат ЕДНАКЪВ "АКЪЛ" и започнат погроми.( особено по селата!НИКАКВО СЪЖАЛЕНИЕ и ШИКАЛКАВЕНЕ! Първите присъди трябва да бъдат:1 ЕКСПУЛСИРАНЕ независимо от престъпното деяние, никакъв съд!2.За нашият етнос- най-строгото наказание! ( ако имаше възможност за експулсация...)И да се мисли КАК да ги накараме да не се РАЗМНОЖАВАТ!

30

Анонимен

преди 8 години

Много ще зaмоля всички ведомствa ,които до скоро бяхa по улиците дa пушaт цигaри ,пият кaфетa и други културно мaсови мероприятия с които си зaщитaвaхa социaлните придобивки сегa пaк дa излязaт нa улицaтa и по грaниците ни и поне веднъж дa свaршaт нещо полезно ..

29

Анонимен

преди 8 години

затваряй, затваряй! затваряй граници, държава, църкви, джамии, и се изнасяй към северния полюс, българино! това, което идва насам, никой нормален не иска да го преживее.

28

Анонимен

преди 8 години

Алчността на шепа хора ще срине Европа. Не стига, че разбихте структурата на общества с друга култура, ами вие ги и каните да ви бъдат роби. И Рим не се е сринал за два дни, но упадъка е започнал с разширяването на империята.

27

Ф.С.В

преди 8 години

Еврейскоамериканските интереси в Близкият Изток -събориха редица държави и направиха милиони емигранти - Евролидерите се оказаха с еврейски корени и широко отвориха вратата на Европа за тези нецивилизовани агресивни и мързеливи араби -Явно САЩ и Израел искат да видят края на Евросъюзът-защото на тях Силна Европа не им трябва- Европа която поглежда все повече към Русия- Ще има етнически бунтове и омраза претапяне на расите и страх от тероризъм---Еврейското ежедневие -ще стане и европейско- страх

26

Бате от село.

преди 8 години

Сега е наложително да започнем да се въоръжаваме. Досега роми трепеха и грабиха. Сега след тях идват афганистанци, мароканци, араби и нигра. Така, както нападаха в Кьолн жените - вкупом по 15-20, така ще нападат и къщите ни. А да разчиташ на полицията - все едно "от умрел писмо". Ние си немаме държава...Да ме простят Ботев и Левски.

25

Оказа се Прав

преди 8 години

Ех, Полковник Муамар Кадафи Светла Ти Памет... Ти защитнико на Европа от ислямската инвазия...

24

бг

преди 8 години

До АнонименАко Сидеров се държеше ,като сериозен политик, щеше да има огромен електорат, но с неговите циркови и неадекватни реакции изпадна в безтегловост.Явно е ,че и на него му дърпат конците.

23

Анонимен

преди 8 години

Ако вземете интервю с комшията ми пенсионер със сигурност ще излезе на по-високо ниво.

22

Мюслим

преди 8 години

Над всичко е волята на Аллаха

21

Веско

преди 8 години

До Анонимен 8Имате сериозни психични проблеми!

20

тт

преди 8 години

До бг--за единия процент беше ирония.Мен ако питаш-обратно всички...

19

:(

преди 8 години

А предателя ББ целенасочено бави изграждането на оградата по турската граница. Унгарците изградиха загражденията за по-малко от седмица. В България "не могат" да я завършат вече 5 години.

18

Анонимен

преди 8 години

Кой ги пуска тия имигранти в страната? Кой контролира, заедно с турците каналите за имигранти и печели пари от тях? С 1 млрд бюджет МВР не знае кой влиза и кой излиза от страната. Имигрантите ли са виновни, че 70 години ни управляват олиго-френи???