12

Адмиралъ

преди 8 години

Нали има шведска песен на тая тема: "Смесвайте се". Ето смесват се

11

аС

преди 8 години

Скучно им беше на шведите и на всички западно подобни , та решиха да си облагородят генофонда. Внесоха си тъмнозелен мат'рял да го култивират на местна почва. Друго си е екзотиката. За какво им са българи и румънци, та те могат да могат и знаят повече от самите тях. Заплаха са

10

Анонимен

преди 8 години

Да има много филми и истории по въпроса.В Швеция са толкова извратени и зомбирани,че когато африканци или араби изнасилят момиче,жена или дете полицайте и казват ти получаваш халюцинации и си расистка.Изнасилил те е баща ти или твоят приятел,брат ти или някой етнически жител на държавата.Само не са африканци или арабиА в Германия някакъв политик обясни,че понеже германците нямали много деца било нормално да се случват такива неща.Те трябвало да работят а бежанците

9

do 3

преди 8 години

С цел бизнес се прикрива всичко приятелю, много просто. Един бежанеж е като златна кокошка за много фирми, било производители на дрехи, доставчици и пр. В Швейцария един бежанец, като мине през всичките инстанции струва директно 1 мил франка = 950 000 евра, плюс още един милион индиректни разходи - полиция, здравеопазване и пр. Мобилните оператори са също много заинтересувани, пазарът както в България е разделен и всеки нов човек в страната е добре дошъл. Затуй викат некои REFUGIES WELCOME

8

Анонимен

преди 8 години

Разберете веднъж за винаги. *** си го търсят. А в тяхното общество на перверзии от всякакъв вид най-малкото е групов секс на гарата.

7

Анонимен

преди 8 години

До lolВъобразяват си, че могат да опитомят тези същества и да направят от тях работници. Не им се вярва, че по-голямата част от пришълците са дошли в Европа с надеждата, че ще си устроят живота на базата на соц. помощи. Те не желаят да се интегрират.Затова преди време ни убеждаваха, че било много хубаво това, че у нас ромите се размножавали толкова бързо - след години сме щели да имаме четири пъти повече работници. Как да им обясниш, че тези нямат никакво намерение да стават работници?

6

Анонимен

преди 8 години

И две разкрити, тоест петдесет процента успеваемост. На това здраве му кажи. Така манипулират статистиката тези торби шуробадженакорушветчийски.

5

Анонимен

преди 8 години

Че то и в дсклозета е така.Покриват кинжалите здраво,като всичко това се случва срещу милиард и половина бюджет на година. Ако престъплението е извършено от Българин, се обявяват трите имена, адреса, имената на жена му, на съседите, снимка на приятелите му,номера на колата, какви са му навиците и дали се усмихва на съседите.Ако престъплението е извършено от българомохамедани се посочват само инициали.А ако е извършено от австралопитек,само един неясен ред. Нали помните Гърмен, за година четири.

4

джони револатора

преди 8 години

къде е тук разликата с комунизъма. крият информация, няква глобална планова икономика се въвежда

3

Новокъщов

преди 8 години

Не искат да си дават зор да разследват,едно е да разследваш швед-там всичко е ясно,друго е да разследваш емигрант за когото не е ясно нито как всъщност се казва,от къде идва,и с какво минало е!

2

lol

преди 8 години

Тва една развита Европейска държава да не може да си защити най ценното - Жените...НЕ мога да проумея с каква цел се крие всичко и се преиначава или не му се обръща толквоа медийно внимание ?

1

факт

преди 8 години

Ами полицията е с вързани ръце.Хем има заповед отгоре да си трае и да замазва,хем се оказва виновна ,когато всичко излезе наяве