28

бг

преди 8 години

Меркел работи срещу интереса на своя народ. Това което прави го осъзнават дори децата. Може би бабата е под влияние на тайни масонски общества(илюминати) или пък е рептил в човешки облик. Вижте и погледа - гледа като таралеж в мъгла.

27

:-D

преди 8 години

Силата на Германия е немският дисциплиниран народ от високо образовани технократи. Меркел смеси тези хора със средновековни ниско образовани ислямисти. Такава неразтворима суспензия неминуемо ще доведе до краха на Германия, а тя е моторът, сърцето на Европа. Май е време за Източноевропейска федерация. Ние знаем и две, и двеста. Все още сме сравнително етнически чисти и след като преболедуваме последствията от комунизма, сме в състояние да изградим по-здраво общество.

26

:-D

преди 8 години

Германците събориха Римската империя и създадоха страхотна технократска цивилизация. Невероятно е как една глупава жена може да съсипе такива хилядолетни постижения.

25

:-D

преди 8 години

Много точен и реалистичен поглед върху немската политика. А че Германия от арийска нация преди 70 г се превръща в цветен анклав, няма съмнение. Така е, като насаждаш нацистки комплекс на една нация. Меркел избива тези комплекси с меченца и селфита, но лошото е, че всичко се трупа на *** (буквално) на немците.

24

Като не им харесва..

преди 8 години

Като не им харесва Меркел на германците ми да емигрират бе.

23

БГ

преди 8 години

Ама бие ли се човек който е гладен аааНЕе,но вкарва ли сев затвор ако е гладен Дааааааааааааа.Тогава по добре да съм в затвора сит от колково навън ПРЕБИТ ....ха ха хааааааа

22

Анонимен

преди 8 години

Не се тревожете за Германия, там е стар концлагер и д-р Менгеме, пардон Менгеле.

21

Анонимен

преди 8 години

Както пише в Библията "труповете ще стигнат до стремената на конете"Не е ли истинаПолитически трупове, военни труупс, сега граждански такива, а да не говорим за работниците(безработните).Останаха само учените - засега.

20

Бил

преди 8 години

Необходимо е и забраната и преследване на тайните сатанински общества които са причина за сегашното положение. Има твърде много такива във Франция, тя затова е и толкова т0лерастна. Връщане към християнските ценности. Това за да стане трябва да се смени властта от не0либералисти към националисти. И тогава нещата ще се променят за добро. А дано и дай Боже!

19

Бил

преди 8 години

Дори и евро-атлантиците дадоха на заден ход. Направо не е за вярване. Всички емигранти трябва да бъдат изгонени а проблемът с демографията решен с обявяване феминизма и гей-парадите (свиквай радане) извън закона, по-малко права за жените, насърчаване на монолитните моногамни семейства и раждането на много европейски деца. Проституцията и курв***рството да се гледат с лошо око. И така Европа ще процъфти.

18

Анонимен

преди 8 години

Лудия Сидеров колкото по бързо му сложат осмирителна риза толкова по-добре. А Меркел и гермнците ще се оправят ти не ги мисли селски.

17

Анонимен

преди 8 години

Що тъй стана,че оня ,,лудия Сидеров ,,излезе прав ?

16

nina

преди 8 години

Мисля,че статията много добре анализира "мигрантския" проблем в Европа.Меркел наистина е време да си ходи!

15

чукачев

преди 8 години

До АнонименИзключително болен мозък с глупаво левичарско-толерастки коментар......

14

Анонимен

преди 8 години

Германия както бе на ръба май смело направи крачка напред

13

Анонимен

преди 8 години

КАКТО БЯХ ПИСАЛ ПРЕДИ 13 ГОДИНИ ЕС Е ВАВИЛОНСКА КУЛА КОЯТО ЩЕ СЕ СРУТИ С ГРЪМ И ТРЯСЪК. КОГАТО ПИСАХ ТОВА МНОГО ОТ ЧУКАЩИТЕ ПО КЛАВИАТЮРИТЕ СИ МИ НАЦАКАХА МИНУСИ. ТЕЗИ МИНУСИ БЯХА НАД 100. ТОЧНО ТОГАВА ДРУГАРЯТ ОТ ДРАГАЛЕВЦИ КАФЕНИЯТ ПОД НЕГОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ МНОГО ОТ ЧУКАЩИТЕ СЕ БЯХА НА ДЪХАЛИ ЧЕ ЩЕ СТАВАТ ЕВРОПЕЙСКИ МИЛИОНЕРИ. НО КАКВО СЕ ОКАЗА? ОКАЗА СЕ ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ЕДИН БАЛОН КОЙТО СЕ СПУКА И СЕ ВИДЯ ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ ПО ПУШКА. ДАЛНОВИДНОСТА МИ СЕ ОКАЗА С 13 ГОДИНИ НАПРЕД ВЪВ ВРЕМЕТО.

12

Георги Т. Георгиев

преди 8 години

Добър лъжец би успял да лъже постоянно един човек, съшият лъжец би успял да лъже за кратко време съгражданите си, но не би успял да излъже дори за минута сънародниците си! Меркел поради нейните изключителни способности на блестящ Политик ( Лъжец ), успя да заблуди Нацията си за сравнително дълго време, но като Политик тя самата премина в, минало свършено време!

11

Анонимен

преди 8 години

Просто спрете всички бежанци към Европа , иначе става гражданска война . Тези политици или са луди или зомбирани. Това просто е ненормално и необяснимо .

10

Бранник

преди 8 години

Американците все още имат и журналисти и истината у тях не е ...просто " въпрос на гледна точка"..., много вярна статия и трябва да осъзнаеме още нещо махането на Меркел и тарамбуките от близкия изток не е работа само на германците, тая усойница е вредна за ЦЕЛА ЕВРОПА! и айде да не влизам в подробности кво требва да и се случи, зада изкупи греховете си пред всички нас

9

аз

преди 8 години

До Анонимен14Наденце,и днес ми имаш дупка в Бурката?