76

Ив

преди 8 години

Европа трябва да стане полицейски съюз ако иска да се спазват законите. Защо в UK е кротко, щото там я да направиш някаква бела, ти да видиш какъв бой ще те застигне. Полицията в Европа е срамно слаба, нямаме никаква адекватна защита. Ти зарежи че тия са с друга култура, ама и ако не може да ни опазят от нея, директно отиваме в миналото, у бъдещето ни е на малцинство, тероризирано от ислямското мнозинство.

75

До SS

преди 8 години

Екстрадиране на всички емигранти включая българи,сърби и вся балканска и източноевропейска ***.Забрана на джамии,църкви,синагоги,пагоди и каквито се сетите религиозни символи.

74

Анонимен

преди 8 години

Нека да не са 10години,но след 20 тези които са приели бежанци ще са много по-добре икономически от останалите затворени общества.Неслучайно водещите икономики в Европа са пълни с емигранти.Нашите недалновидни политици изпускат момента да се възползват от евтиния труд на мигрантите,които не са кой знае колко по-необразовани от болшинството българи които само реват за пари,а нищо не предлагат насреща като ценз.По-*** народ от нашия няма.

73

Анонимен

преди 8 години

Добре де чрез евросредства и европрограми, когато Германия започне да строй цели градове за над един милион бежанци и иконимиката им излети за 10 години напред, а останалите европейци плащат сметката! На госпожа Меркел ще и е комфортно 10 години, с осигуряването на милиони работни места.

72

SS

преди 8 години

Екстрадация на всички незаконни емигранти от Европа!!!Забрана на бурки,джамии и ислям!!

71

Анонимен

преди 8 години

te znaqt kakvo si pravqt,ne gi mislete tqh

70

Анонимен

преди 8 години

германците никога не са имали нормални политици.сигурно са генетично увредени

69

ааааааааа

преди 8 години

СЕГА ЩЕ ИЗКРИВЯТ ДАННИТЕ И ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ НАПАДЕНИЯТА СА САМО С ЦЕЛ ГРАБЕЖ,ЗА ДА СМЕКЧАТ НАСИЛИЕТО СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО ,ЯВНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ ПЛЮЕНЕ ВЪРХУ ВСИЧКО СВЯТО -КАТЕДРАЛА ,НОВА ГОДИНА ..ПЛЮЕНЕ ВЪРХУ ПОЛИЦАИ ,КЪСАНЕ НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И ХВЪРЛЯНЕТО ИМ СРЕЩУ ЛИЦЕТО НА ВЛАСТТА -ОЗНАЧАВА ПЛЮЕНЕ ВЪРХУ НЕМСКАТА ДЪРЖАВНОСТ И РЕД

68

Анонимен

преди 8 години

мирна и благоденстваща европа означава вързани и слаби русия и германия

67

109

преди 8 години

българите може да сме всякакви,но не сме причинили и 1% от разоренията убийствата и геноцидите в европа като германците. сега започнаха пак да се изживяват като някаква империя и да вършат безумия. това че съсипват германия е едно,обаче съсипват и европа.всички тия ще са с германски паспорти,следователно ще могат свободно да се придвижват във всички европейски държави

66

Анонимен

преди 8 години

Каква интеграция, бе? Как може нормална държава да пусне 1 млн. цигли на територията си и да иска да ги накара да работят, да ги интегрира?

65

vse edno:

преди 8 години

До Анонимен 107: Демонстрирате невежество по отношение на този народ. Но това е друга тема. Само един въпрос: вие ли им подредихте държавата, та да ги корите, че ще я съсипват? Когато българите успеят да постигнат и 10% от техните постижения и оставят поне следа в културната история на човечеството, тогава имате право да отсъждате. Германия е и ще си остане велика държава с велик народ, управляващ съдбата си - причинили са злини, но кой не е? Ще намерят решение, рано или късно!

64

Derry

преди 8 години

Хитлер се върти в гроба си като пумпал, 60 години след мераците за чиста арийска раса какво се стовари на главите им... Тцтц. Трябват си сериозни мерки.

63

Анонимен

преди 8 години

германците са неуравновесен народ без демократични традиции. те се люшкат в двете крайности-диктатури фашизъм войни и пълен пацифизъм толерастия социализъм.имат ред положителни качества,но всичко пропиляват от простотия. сега ще съсипят една подредена държава от простотията си.ще навредят и на другите европейски държави

62

Анонимен

преди 8 години

Виждам какви експерти се навъдили тука и се кефят на един цирк, Германия удари джакпота с бежанската криза която ще пренесе в другите държави като финансова, но не и за тях. Сега като потекат милиардите европроекти към тях, които ще плаща цяла Европа, теще си решат проблемите и с безработица, икономика и политическа стабилност за десетилетие.

61

Членска карта №7

преди 8 години

С трепет очакваме някой сапунка за съдебен процес срещу сирийски инженер, обвинен несправедливо в изнасилване..... Холивуд ги може тези неща... Немските домакини ще хълцат и ще точат сополи пред телевизора. Немските политици ще се самобичуват публично.... Евроатрантическите скъпоценности, ще се подсмиват самодоволно откъм Босфора и Канала...

60

АДОЛФ

преди 8 години

Новият девиз в Германия трябва да е "Интеграция чрез дезинтеграция"Всичкото амудж - в Кунц камерата!

59

аноним

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА ! ЕС ще просъществува, за разлика от СССР

58

deso dogg

преди 8 години

Тези двете от снимката като ги гледам трябва първо да си платят на мигрантите и после да ги "насилят"!

57

новият ред

преди 8 години

В Европа населението(народа) много се разхайти! Иска работи малко, а получава много пари! Хората много мислят и трудно се лъжат! Не правят деца, защото са разход и грижа! Разврати се,упи се и се надруса!На политиците и чиновниците( лидери) такива не им трябват и за това метла!!!Трябва им милет! За предпочитане *** и араби! Правят деца- бол! Не учат! Правят каквото каже ходжата! Леани са за манипулиране и се ще им плащат в пъти по малко от на сега европейците!