42

До 50

преди 8 години

Всичко се обработва!!! Бях в КНДР преди години и ме впечатли, че дори в циментовия завод отглеждаха ориз! На 1 м от фабрични сгради имаши зелени площи ориз. Циментовият завод по-принцип е голям замърсител, бил съм в наши цим. заводи, всичко е покрито с прах. Гледах гимнастически упражнения на най-големия стадион в света -150 000 зрители. Десетина училища представяха наистина впечатляващи изпълнения. Влезте в БГ училище и ще ви стане лошо - половината ученици изгърбени. Болни от СПИН в КНДР - 0.

41

Анонимен

преди 8 години

Опорните точки на у.шанките относно Сев. Корея са увеличаване на населението и имали "космическа програма". Смях :)То и населението на Бангладеш се увеличава прогресивно в последните 25 години, 180 млн ли са , повече ли са, ама не са заживели по-добре за тея 25 години.

40

Мишо

преди 8 години

Има право на самозащита, при положение, че САЩ насочи цял свят срещу него. И аз да съм лидер на държава при такава държава, и аз ще се защитавам себе си и народа си! Всички знаем, че САЩ е проблема!

39

Анонимен

преди 8 години

То пък едни ,,магистрали ,,Реже лента за откриване ,реже и лентата за ремонт.Лента ,откриване ,лента ремонт . За това ,навремето в затвора .

38

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS Реално в държавата на тоз празчо няма ровещи в кофите за *** . Такива ими само в главите на ,,реалисти,, като теб, за които в С. Корея живеят в пещери . И ти си един реалист. Псуеш комунистите ,отдавна измрели , а ми хвалиш Червено Гербера и най - младият син на БКП,от Банкя и Червеното Котило наследници на БКП ,АБПФК ,ДКМС ,яхнали България. И реално С.К. е високо технологична държава ,щом може да си позволи сама да се справя с такива технологии.

37

Анонимен

преди 8 години

Тоя май скоро не е пропускал ядене.

36

Анонимен

преди 8 години

Погледнете спътникови снимки на страната им. Нямат магистрали нищо нямат дори пустеещи земи си нямат. Всичко се обработва!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Населението на Северна Корея е едно от най-хомогенните в етнически и езиков аспект, като над 99% от населението са етнически корейци. Съществуват и много малки китайски и японски общности. Според последни изчисления населението възлиза на 24 720 407 души, на 50-то място в света. Прогнозите са за 35 млн. 2025 г. Вероятно защото ядат трева и камъни? А може би ядат бомби, нали само това произвеждат?

34

Do 12

преди 8 години

До Анонимен: Логиката е една - ционизъм

33

Спец Касаи

преди 8 години

Дали ще *** като го гътнат и опрат ножа в тлъстата му гуша

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Населението на С Корея отдаване надхвърлило над 30 милиона .Щото нашите шмекери,, ,върхът на честността и прозрачността ,главна сила на димукрациятя ,,скромно пишат 28 милиона .И като ги знаем ,колко са,, искрени ,със сигурност са ни излъгали минимум сас 7-8 милиона . И днес е тъжен ден -АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД СОФИЯ ИЗБИЛИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ .

31

РЕАЛНО

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS....Няма какво да си учуден от агресията тук--това е доктрината на САЩ.Войни и преврати по света-затова и хората имат такова мнение.Да не говорим,че армията на една държава,гарантира нейният суверенитет-това го е доказала историята--просто е житейската истина....И това което намекваш за изборите си в пълна грешка--това че хората плюват САЩ е заради тяхната агресия--не означава че същите тези хора са комунисти...--те просто открито казват истината-САЩ са терорист 1.....

30

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS А кой е реалният Българин ? Тоя ,който реве срещу ,, комунистите ,,(костите им отдавна изгниха по Балкана и бойните полена на войната ) и тича за гласува за Гербера с Партиен билет от Бянкя .За Партиината от Плевен и внучка на АБ ПФК, за Ц. Цветанов ,комунист и служител от ДС .Мълчи за комунистическото минало на Кукувицата, за Рада Дълбоката ,За *** Москов който вкара ваксини със живак и иска да взема отпечатъци сащо както е било в Фашистките КОНЦЛАГЕРИ .И ти ли си реален

29

РЕАЛНО

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS..............НЕ че го защитавам тоя жълтурчо--ама Реално ако всички страни имаха водородни бомби-светът щеше да живее без войни.А САЩ щеше да е по-мирен и без да организира нито Арабски Пролети--нито Цветни Революции.....Та затова ще ти кажа едно--Не го оправдавам корееца--но го разбирам......

28

ПреЦедента

преди 8 години

Само високо хуманните ФАЩ са използвали ядреното оръжие !!!

27

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да я гръмне във Фашингтон за да видят с очите си каква е била бомбата, краварски империалисти и експерти.

26

Анонимен

преди 8 години

"А го бай ви тошо беше отворил границите, от любимата му народна република щяха да останат само ром петрол и промитите пенсионери."Издишаш, издишаш мойто момче. Проблема беше не толкова, че бай Тошо беше затворил границите, а че западните посолства не даваха визи на никой. И всеки имаше дом, семейство, къща на село, стабилна работа - много малко щяха да тръгат да гонят дивото. Тези които успяваха да избягат ги връщаха, единици оставаха ако стават да работят за пропагандата, другите обратно.

25

Анонимен

преди 8 години

Ходил съм в Южна Корея. Като ги попитах как са със северните си събратя, всички вкупом отговориха "We don't care about them".

24

boutzev

преди 8 години

B днешния свят, няма много практически варианти които могат да бъдат използвани за да се развие евентуалната защита на сувернитета ни, на външните ни граници, пък и най-важното - гражданите и ИТ :-D. Пък и точно в този, тържествен момент,Единствено и само САЩ имат силата да налагат собствените си виждания, без да се съобразяват ни най малко с желанията или пък с нуждите, на другите държави. Държави, които все пак членуват във военен алианс със САЩ. ч - трябвало да са във са съюзнически пък и се броят за привариантите са доста огрничени

23

Анонимен

преди 8 години

Под американски санкции, изолация и икономическа блоката за 30 години севернокорейците увеличиха населението си от 10 на 25 милиона. А българите за 25 години американско партньорство намаляха с една близо трета и от 9 милиона 2.5 милиона измряха или се спасиха кой накъдето му видят очите.