12

бразилка

преди 8 години

Регламентът не е лош,просто е направен в угода на Бразилия, за да стане олимпийски шампион-сигурно и зашеметяващо на фона на смешните отборчета от Африка и Азия.

11

naTpuoT

преди 8 години

Изгонете най-добрия треньор и най-добрия играч ииии ... после ми играйте! Палячовци!!!!

10

лестър

преди 8 години

крайно време е да се спре с това сравнение между футбола и волейбола,просто нещата са различни,волейбола в световен мащаб е непопулярен спорт и там е много по-лесно един държавен отбор да е в топ 10

9

Анонимен

преди 8 години

Няма подкрепа на федерацията за децата и не се гледа в бъдещето това е най - жалкото

8

Анонимен

преди 8 години

що сте толко боси бе, имаме 5 - 6 елитни играчи, и не можеме да ги събереме! с тая ченгеджииница не става! МАХАЙТЕ ги сичките от ръководството! 21 век сме! а вие с *** и ушетата още чакате резултати! владо бил най-добрия - бе, вие лудили сте!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да си говорим волейбола си замина със заминаването на Матей Казийски . Той видя с това ръководство какви лай..а ни чакат и си замина .

6

Shark

преди 8 години

Във всеки отбор има добри и лоши етапи. При волейболния ни отбор в момента етапа е лош, добре, това не е трагедия, защото не е тенденция. За разлика от футболистите, които перманентно са в това положени, дори са много по-зле. Нека не плюем момчетата и треньора, защото те заслужават да бъдат подкрепени в трудни моменти.

5

7909

преди 8 години

Няма как при 4 квоти за Европа.И други силни отбори ще са извън борда, регламента не е правилен.

4

naco

преди 8 години

Това,че в София преди месец,ни ЛЕГНАХА" някои отбори ,само ни ОТДАЛЕЧИХА от РЕАЛНОСТТА! А,ТЯ-РЕАЛНОСТТА се видя ТУК в Германия!

3

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав Данчо Лазаров. Още поне 50 години да *** и да управлява. Най големият мъж е Казиеца, другите са жени!

2

реалист

преди 8 години

С такава федерация и инджинер начело, подмазвач - треньор, *** в лицето на Ганев и сие...дори и това е много.....

1

Членска карта №7

преди 8 години

Да си го кажем!!! Отборът в момента е далеч от добрите в този спорт.Има такива периоди, всеки отбор ги е имал.Нищо фатално не е станало, нека не обиждаме момчетата и треньорите...