23

дедо Ташунко

преди 8 години

Годината започва добре!

22

Ами сега ?

преди 8 години

Наяде ли се сега? Парите си сега ще ги вземеш ли ? Сега единственото което ще имаш е няколко кубика пръст над теб......и много радостни и весели хора които си унижил и окрал.

21

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е да се съберат на някое стрелбище всички мутри от криминалния 27 годишен преход да се даде команда огън и кой оцелее. За обикновения човек такива новини колкото и жестоко да е му доставят някаква наслада. Но къде е ДАНС и тези господа не са в затвора? Съдейки по минусите на долните коментари е ясно , че и протестърите с безплатното кафе са под строй на линия. Гледайки тези дни АЛФА се разбра официална информация , че САЩ са заделили 20 милиарда долара за да се свали Путин, но няма шанс.

20

outlaw

преди 8 години

От всички тия Митко Бретона ми беше най -симпатичен иначе да ги пуцат те така или иначе не лежат на пенсия така че все тая

19

Анонимен

преди 8 години

Завръщането на мутрите! А сега някой да ме убеди, че нещо се е променило от 90-те години. И тогава се стреляха показно и сега е същото. Дано само не пострада някой невинен!

18

гражданин

преди 8 години

По политиците ще започван ли да стрвелят?

17

Анонимен

преди 8 години

Държава командвана от САЩ посредством тъпата мутра от Банкя е абонирана от събития от този калибър. Как на тъпанарите от София 10 години не им увряха главите и все гласуват за мутрата от Банкя и тем подобни еврогей атлантици. Може би причината е в това , че софиянеца живее в една тухларка, а други три панелки дава под наем на новите софиянци от Горно *** и пей сърце. Как да очакваш от дебелия Цацаров правосъдие, когато на него са му заповядали от САЩ да тероризира без грам причина Сидеров.

16

Калоян

преди 8 години

Приятно е денят да започва с такава новина, за убита мутра или богаташ или бизнесар. Лошото е, че такива новини вече са рядкост, трябва по-често.

15

ххх

преди 8 години

откриха ловния сезон-доста голям дивеч е отстрелян

14

онбашията

преди 8 години

имало още истински мъже дето не киснат по съдилищата а си решават проблемите по мъжки, евала!

13

Анонимен

преди 8 години

а къде бяха полицаи следователи прокурори до сега та не са го барнали след като се знае че е мафиот от високакласа макарите ли ли си барали само взимат заплати и подкупи и нищо не правят добре че има справдлив иработещ алтернативен съд на мутрите там бързо издават присъди и ги изпълняват немедлено вземете пример от тях

12

Анонимен

преди 8 години

Иначе, един бай *** от телевизията ни обяснява всеки ден каква стабилност и сигурноат имало в България. Благодарение на него, разбира се.

11

Анонимен

преди 8 години

Явно е бил прекалено честен

10

tih velikan 681

преди 8 години

Izliza che vsichki mutri sa badjanaci..Toi e znael kude otiva,samo neznayat koga.I biznesa v BG???? Nikoga!!!!Pokoiniya za negoviya si rayon,ami pomislete si samo vuv vseki bg grad ima po edin takuv s po 5-10 firmi i kak iskate da uspeete da prodavate semki primerno??A sinovete im sa oniya leketa,koito suzdavat problemite na drebno na zabavite kato na Vesko Danov sina-*** kato povechetoTerminal 1,2

9

Надяваме се

преди 8 години

Вече всички се надяваме същото да последва и колегата му от СИК. Представям си какъв празник ще бъде, сигурно нещо като на Нова година. А дано даде Господ тоз късмет.

8

Анонимен

преди 8 години

Стреля се на поразия и не се пестят боеприпаси, а било криза!

7

Онз

преди 8 години

да го питат дръвенио балтон джебеве има ли

6

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО СЕ ОТДЕЛЯ ТОЛКОВА МЯСТО ДА СЕ ПИШЕ ЗА ЕДНА ***,А АКО УБИЯТ ИЛИ НАПАДНАТ НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК-НИЩО.СЕГА ЕДНА СЕДМИЦА ЩЕ ЧЕТЕМЕ И СЛУШАМЕ САМО ЗА ТОЯ.

5

капитан Блъд

преди 8 години

Да запазим сълзите си за по-достоен гроб.

4

Konficii

преди 8 години

Darjava, v koiato bogatstvoto e prestaplenie, govori za slabo upravlenie.