20

75

преди 8 години

Нормално е българите да не обичат Григор.Има пари,е***е хубави жени...Един от най-добрите в света в своята област.Беше 10 в света.Сега май е към 20-ти.Да попитам пишещите тук-доктори,адвокати,шофьори,шпакловчици,метачи на улици и т.н. Вие на кое място се поставяте в света във вашата професия.Първо,десето,хиляда,един милион или...

19

Анонимен

преди 8 години

Утре Дядя Федя ще му види сметката на ***.

18

Анонимен

преди 8 години

Следващият мач с Дедо Роч, 6:1, 6:1 и bum-bum mother fucker, *** пак хвана влака.***, да триеш надписи по гробовете на семейството си, цър*вул!

17

75

преди 8 години

Гришо е по-умен от вас. Вие се карате Никол или Маша. Той е намерил решение-и двете.

16

Един Българин

преди 8 години

До 22Тя ли го почва, той ли я връзва с белезници за пилона / кревата / ... нямна значение - иводът е един на нас БЪЛГАРИТЕ като върви орането - всичко друго върви!!! Да ни е жив и здрав "орача" и голям берекет да ожъне!п.п. Мразещите - иска ви се и на вас таква "нива", ама я гледате само екраните и злобеете по форумите.

15

Анонимен

преди 8 години

И как няма да мачка, нали кака му Шерцингер е до него и го ... стимулира!

14

Elle

преди 8 години

Е, сега кажете, че любовта не дава криле!:)

13

мнение

преди 8 години

Ромите се поддържат.И от Хасково и от Франция.

12

Селянина

преди 8 години

Що да е влюбен бе, може просто да си я ръга момчето, ама и вий сте едни търпунгери !!!

11

Анонимен

преди 8 години

Стига се е напъвал вече в това турнирче с 250 точки за победителя само...Един полуфинал в Мелбърн и се е върнал в топ 20...

10

77777

преди 8 години

Сред първите 1000 тенисисти в ранглистата слаби тенисисти няма. С още по-голяма сила това важи за тенисистите от Топ 100. В този смисъл много силни тенисисти са: Григор Димитров, Жил Симон, Троицки, Федерер, ... и всички останали в Топ 100. Разбира се има и сред тях различни по сила тенисисти, както и тенисисти в различна моментна спортна форма. Да си 8-ми или 28-ми в световната ранглиста е огромно постижение и на който не му харесва да вземе да се класира по-напред от 8-мо или 28-мо място.

9

Обективен

преди 8 години

Много ще да е била наказателна, щом е била в три сета, два от които много оспорвани! С такова заглавие човек ще си рече, че Григаря е бил 6:0, 6:1, а то какво било...

8

инж. Андреев

преди 8 години

Мачкай, Гришонди! Гордост за нацията!

7

Северозападняк

преди 8 години

Тоа ако тръгнье с Лили Иванова 100 години ше е пръв.

6

о

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Ти си за психиатър, бе. Дано ти помогне за да разбереш какво отклонение си.

5

До 5

преди 8 години

Що за глупости? Просто миналата година Григор игра изключително слабо и си "заслужи" мястото в ранглистата. Дано си е взел поука. С нов треньр, ново гадже, а дано и нов къмет.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Кукловодите дръпнаха ушите на Гришко. От тенисист в ТОП 10 за предишната година го свалиха извън първите 30. Така е като имаше дързостта да ходи с рускиня, пък била тя и гражданката на света Шарапова.Сега Гришко е на правилната позиция. Има си за гадже мулатка. Евроатлантическите ценности на мултиетническото общество вече са защитени. Нищо, че е с 14 години по-дърта мадамата.И .. Гришко тръгна напред и нагоре.Ех, завиждам им на щастливците, които цял живот могат да бъдат послушковци !

3

Анонимен

преди 8 години

Започнах да гледам мача , когато ситуацията за Гришо бе отчайваща при загубен първи сет и 1на 3 в негова вреда. Радвам се , че от този момент започна подема на играта му След голямото му предимството в тайбрека на втория сет и последвалото изравняване предполагах, че мача се изплъзва окончателно, но за радост отново върховна концентрация и майсторство и сетове се изравниха. Радвам се за победата и дано в мача с Федерер покаже максимума си пък каквото стане. Успех Гриша !

2

s

преди 8 години

Еййй браво на Григор, много му се радвам!Искам и Федерер да смачка. Давай Гришо!

1

Хах

преди 8 години

Аре , крайно време е бейби Федерер да победи Федерер , иначе си остава Казанова на тениса ...