6

Анонимен

преди 8 години

Абе, тия зони са такава простотия, че не е истина! Добре, нека има зони, но кой я измисли тая глупост, че можеш да паркираш до макс 2 часа?! Готова съм да си платя, но поне да знам, че мога да си върша работата спокойно, а не да треперя дали ще успея за 2 часа или не. А за кретенията с подзоните да не говорим. Или имаш винетка за цялата зона или не. Какво е това винетката ти по адрес да важи само за 5 улици на кръст?

5

Анонимен

преди 8 години

До с флексоЗа съжаление те и снимат, така че ти хубаво ще режеш с флекса, ама те пак ще те намерят за да ти връчат честитката.

4

Софиянчето!

преди 8 години

Тази статия е пълна с глупости. Софийска община ще купи 10 паяка за общо сума ДО 2,5 мл. лв - това означава, че един паяк може да струва до 250 хил. лв. Тази цена е напълно нереална - ако е истина, то намирисва на корупция.Ако паяците вдигат средно по 60коли на ден, то 30дни х 60коли=900 - 1000коли на месец, а не 3500-4000 коли. Мария Нестерова - проучи нещата по-добре преди да пишеш безмислици!

3

Анонимен

преди 8 години

Това е хубаво. Не може селски тузарчета да ми паркират дето сварят, па после да трябва да ги заобикаляш!!!

2

Анонимен

преди 8 години

На Софиянски му пожелавам дъщерите му да ги чекнат по хиляда амуджи и талибани наречени бежанци.

1

Пак БГ

преди 8 години

Айде сега, гадове ... Ако в София ги нямаше тия паяци и скоби, целия център щеше да е някво мазало. Всичко живо щеше да си паркира пред входа, кафето, дискотеката и т.н. Навсякъде щеше да е пълно с жипове.