29

До Исмаил

преди 8 години

Кой каквото го вълнува, ние се гордееме с това. Ти ако се гордееш да те качат на бял кон с рязана томахавка някъде по Рибнево си е лично твой проблем!

28

Анонимен

преди 8 години

наистина безработицата е голяма!

27

Анонимен

преди 8 години

водата не замръзва защото е от канализацията.

26

!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Абе 23, човекът ЧЕТЕ грешната информация, която са публикували! ДЕТЕТО не извади кръстта, а той беше изваден от човек на около 30-40 годишна възраст, КОЙТО го подаде на 9 годишния Тодор, който беше на раменете на друг мъж! Пусни си ВИДЕО от калоферското хоро да видиш!

25

Анонимен

преди 8 години

Че кой се мята в студените води заради кръста и вярата? Мятат се заради паричната награда. Това дава отговор защо има много роми..ха..ха

24

циника

преди 8 години

22, хаха, пиене, ледени води, мъжкарство. Това са и аргументите на мюсюлманските имигранти, когато се показват и доказват, избивайки комплекси за малоценност и неудовлетвореност пред модерното общество. Тия на снимките са същите - даже на бради и мустаци го докарват:)

23

Анонимен

преди 8 години

Кажете точно за какво става дума!!!Покажете каква *** е бг провинциалиста а не ми разправяйте врели-некипели закръстове и т.н."Областният на Пловдив: Повече няма да вляза в Тунджа, пияни повръщаха в реката"

22

циника

преди 8 години

цяла нощ пили битовите алкохолици, докато се докарат дотам да не чувстват нито студ, нито огън и накрая цамбурнали в реката, за да демонстрират по тв-то потни мишници и космати гърди. Гнус!!! Верно, че това е бъблгарската традиция:)

21

Ллл

преди 8 години

До АНОНИМЕН 15 Алоооо, пишат , че го е ИЗВАДИЛ 9 годишния... , а не , че го е ХВАНАЛ ........ , НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ И осмисляш прочетеното.

20

На Йордановден

преди 8 години

Истинските пиячи, Българските Мъже, шепа, две шепи, три шепи, пият и влизат в ледени води, за здраве, следвайки една традиция! Поздравявам ги за смелостта, че могат да носят на пиене и че пеят!На Йордановден, виртуалните "'герои", които пазят топките си да не настинат, за да създадат едни хвалипишк+вци, подобни на тях, изнежените момченца, псевдомъжете, които да продължат тяхната традиция:да бъдеш пълен *** И на Йордановден, пишейки коментари като пълен ***!

19

_

преди 8 години

И тия рекламни банери отзад...Не останаха некомерсиализирани традиции. :/

18

аре изчезвай, Гала !

преди 8 години

където и да се намесят новинарите от трите ни най-продажни национални медии всичко се опорочава ...гледаме некви ***,недодялани репортажи за този така значим християнски ден....оставете хората на мира и спрете да си врете продажните гаги навсякъде,моля !

17

Анонимен

преди 8 години

Е много Киряк Стефчовци са се навъдили, хем вирусолози, хем бактеролози. За вас драги има гей паради, за истинските българи оставете мъжките хора. Който каквото го влече...

16

Бургазлия ДО всички

преди 8 години

КОлкото и на някои изнежени НПО женчовци да им се пишат тъпотии това са Българските традиции които ни правят народ и заради които сме оцелели и при византиици, турчиля че и съветския съюз:))) Гордея се че съм Българиин!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Браво!

14

Анонимен

преди 8 години

Егати традицията - пияни *** в ряката! Че и деца взели, да ги учат на мурафети, зер големи бабаити( ***, ***!) са татковците. Нищо общо с Йордановден май няма, кръстът е само за очи. Както се казва нищо "ромско" не ни е чуждо. А защо тези здрави и прави мъже не са на работа в делничен ден?

13

Анонимен

преди 8 години

Какви глупости пишете само за кръста... Гледах наживо по Нова сутринта - кръста го хвана мъж на видима възраст 30 години, след което го подаде на детето. Айде спрете да пишете, преди да проверите.

12

смешковци

преди 8 години

отвсякъде !!!

11

Georgieva

преди 8 години

Браво на тези хора, които се чувстват истински Българи и тачат народните традиции!Специално до коментирали по-долу ИСМАИЛ И ЦИНИКА -СРАМ ЗА ВАС!!! Българина уважава населението с ДРУГО ИЗПОВЕДАНИЕ, НА ВАС КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ, НАПУСНЕТЕ БЪЛГАРИЯ,ЗАД.НИ.ЦИ!

10

Анонимен

преди 8 години

Адмирации за хората гордеещи се с българските традиции , поддържащи ги и предаващи ги на своите деца. За хората работещи в този сайт не се намери журналистче да отбележи , че на този ден се е родил един от най-великите българи-Христо Ботев. Позорно е, че ни промениха тотално цялата ни история и исторически ценности. Под командата на гей атлантиците ни забраниха да обичаме Русия, но това никога няма да стане. Не видях реакция от Борисов до френския посланик за подигравката във френски учебник.