10

Майк

преди 8 години

Корман Исмаилов е Лютви номер две и той е агент на турция. Гледах една среща преди време на Бойко с реформаторския блок и накрая си стискаха ръцете само когато Корман си подаде ръката Бойко се направи че не го вижда. Знае какво става. Сегашния главен мюфтия и той е агент на турция.

9

Анонимен

преди 8 години

NAPROTIV CARA SI IMA TOP BOIKO I DRUGI REFORMATORCHETA ABV DUPESE

8

това е положението

преди 8 години

Корман и Местан - две страни на една и съща монета.Имат министър турците в правителството и то на отбраната .Иде сценарий за Кипър на Балканите.Борисов защо се прави на луд.Нима той не е премиер на това правителство даващо военните ни тайни на Турция. Да смени този зам министър ..... Нови избори

7

да обясним

преди 8 години

Ккаво е станало всъщност.Местан отива безгрижен на купон ,а Доган леко подпийнал му направил пол.разбор следствие на което Местан позеленял от яд.С козе напоритост решава да си отмъсти и прибягва до посолството на Турция .И заформя нечуван скандал .........Следствието е ясно -Доган сменя шефа ,а партията е шокирана.Излиза Корманчо - човек на Доган в сянка и почва да обеснява как за това е виновен .посланика..... Ама на кой е посланик тоя -а Турция .хахахахх

6

Анонимен

преди 8 години

Всички, които не са свързани с бившите ДС и КГБ са изхвърляни систематично от ДПС.

5

факт

преди 8 години

Излиза,че ако Местан не е бил толкова страхлив и досега щеше да е шеф на ДПС.

4

Анонимен

преди 8 години

ШПИОНСКИ ТРИЛЪР! Управляващите крият скандал с турски агенти и кетчер.Скандал с турски шпиони прикриват управляващите, научи Фрог нюз...Скандалът обаче е на път да избухне с пълна сила, тъй като се оказва, че хотелът, в който са отседнали турските "търговци на земя" е собственост на брата на зам.- министъра на отбраната Орхан Исмаилов.

3

Анонимен

преди 8 години

Само като му прочетох името и се отказах да чета статията. Какво може да ми каже един турчин. Нищо.

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък турски комсомолец за какъв се мисли. Росечно Плевела 2. Ха-ха.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Може ли един човек, който на младини е симпатизирал открито на турската терористична организация "Сивите вълци" да бъде българки депутат ?Може ли този неоосманист и антибългарин да му се дава трибуна за изява ?Очевидно да !Тогава не се чудете, че България скоро няма да я има.