74

Анонимен

преди 8 години

Ами нали тези 1000 около гарата са такива анонимни есесобци бре,не усещаш ли провокацията.Тези са афроараби колкото ГД запали райхстага.

73

33 до 97

преди 8 години

Абсолютно си прав. Точно това имах предвид.

72

Анонимен

преди 8 години

Какво значение има кой ще открие лекарство за СПИН примерно,християнин ,мюсулманин или евреин,или какъвто и да е друг,ако примерно ти си болен няма ли да се лекуваш защото не е измислено от християнин.Айде стига глупости.

71

ХХХ

преди 8 години

Решението е да се изпратят отряди анонимни СС-овци ! Да си свършат работата и да потъват в дън земя ! Просто да не съществуват такива отряди , да са както се наричат призраци ! Никой да не им знае самоличността и това е ! Бих искал да са въоръжени само с огнехвъргачки ама ще е сложно ! Но времената са такива че по скоро ще им изпратят отряди от УНИЦЕФ (примерно) да им занесе води , храни , кондоми , пари и прочие !

70

Plewnev

преди 8 години

Само с дебати ще отговорим на тероризмаПлевнелиев

69

Анонимен

преди 8 години

И аз бях там, и аз eбах, даже 3.Те две от тях после излязоха българки, студентки, ама какво от това.

68

До 89

преди 8 години

Ами имаш интернет,чукни си в гуглето и се ограмоти.Все пак общата култура е въпрос и на самовъзпитание.

67

33 до77

преди 8 години

А знаеш ли, че той прие дпста късно в своя живот Исляма. Спортните му постижения са постигнати като Касиус Клей.

66

Анонимен

преди 8 години

До 67Е какво се хвалиш с некви смешници астрономи от 9 (ДЕВЕТИ) век? Ти можеш ли да си представиш девети век какъв учен и специалист е бил Ал Фаргани.Седял е в неква колиба зяпал е луната и звездите и е викал "алах-акбар". Това ли ти е представата за голям учен?Ставаше въпрос на нещо дето го има в сегашният реален свят - откривател на някакъв двигател,електромотор,сплав,лекарство,компютър нещо което виждаш всеки ден и имаш полза от него и не само ти.Звездоброец бил през десети век.Чудо няма що.

65

летящата вещица

преди 8 години

А представяте ли си какво ще стане през лятото, като тръгнат германките по потници и къси *** и раздрусат цици? :))

64

T

преди 8 години

Успех с така наречените имигранти...пускаха ги на талази сега да се оправят

63

Анонимен

преди 8 години

Освен това доста от "християнските"откритията през ренесанса се дължат не на християнството,а въпреки него.Коперник,Галилей,Бруно който е бил изгорен от църквата,са преследвани от християните заради откритията си,доста от които са преписани от арабски учени,.Инквизицията е нагледен пример за " християнско"откритие и доста научни трудове е изгорила на аутодафета..Гледай на откритията като на общочовешки постижения,а не ги дели по религиозни признаци и чети ,чети и учи,ще ти е от полза някой ден.

62

Трътла от Берлин

преди 8 години

Отивам на гарата в Кьолн!

61

В Конца !

преди 8 години

Меркел е един от най-големите врагове на Европа ! Отдавна твърдя че тя е ислямист от ИД внедрен на най-голямо ниво в Европа ....или поне адски много ги харесва и иска да замени населението си за такова от близко-източното !

60

магистрала

преди 8 години

абе, що се излагате ,остайте ги тея...

59

Анонимен

преди 8 години

Абе Меркел, ти като жена как не го предвиди това, въпреки че и ние ти го казвахме стопъти.

58

неукия 33 до 67

преди 8 години

Би ли ми казал по-подробно и по- конкретно, с какво са известни споменатите от теб имена, и има ли място за сравнение с имената, които аз съм споменал.

57

българина

преди 8 години

Меркел също като нашия баш башибозук не е възмутена първо от собствената си глупост и предателство

56

wc

преди 8 години

До българинаgermania e dala mnogo na sveta.tyrcia e prosto edin ogromen pazar i sigurnost za europa

55

.........

преди 8 години

Имам един приятел войник ходи често да "пази" границата ни с Турция от тия бацили .....но от скоро разбрах че няма дори и нож ! Аз си мислех че е с автомат (все пак пазиш граница , а не кокошарника си на село)...но уви .....Той карал лифера и возел 1 граничар и 1 обикновен полицай .....само те имали пистолет но не смеели дори да помислят да го извадят ! Постоянно влизали през Странджата амуджи .....Как може да изпратиш свой войник да възпира тая твар въоръжен само с камуфлаж ??? СЪБУДЕТЕ СЕ !