15

Анонимен

преди 8 години

Бараката просто изпълнява заповедите на шефовете си. А те са че американците вече не трябва да разполагат с оръжие. А какво им се готви по-нататък е друга тема.

14

Анонимен

преди 8 години

Законите не са за престъпниците а за обикновения човек. В Чикаго ганстерите се пушкат всеки ден, а това е град на демократите с уж контрол над оръжията.

13

Анонимен

преди 8 години

500 милиона долара ще бъдат заделени за увеличаване на достъпа до психиатричните отделения.Шизофренията оттатък океана е пълна.

12

Анонимен

преди 8 години

NE 30 000 A 100 000 AMERIKAZI SA DOBRE DOSHLI PRI SVETA PIETRA.

11

Анонимен

преди 8 години

ORAGIATA TRYABVAT ZA SAUDI ARABI--KOLONIATA NA USA .

10

Добре,че не сме ние

преди 8 години

Няма лошо,ако въпросните 30000 са криминални,с по няколко висящи дела,чувстващисе недосегаеми,създаващи ужас и безнадеждност по селата,неоставили къща необрана,а често посещавали чуждите домове по няколко пъти,къртещи дограми за огрев,изскубващи кабелите и водопроводните батерии от стените,обиращи градинките съсзарзават и гледаните с усилия животинки на хората...Може много да се говори за проблемите на жителите на малките населени места в САЩ...

9

Анонимен

преди 8 години

Въпросните смъртни случаи няма да намалеят, просто ще се извършват с друг вид оръжия.

8

Анонимен

преди 8 години

Като за начало да тръгне из гетата да им събира железата. Точно на 5-тата минута вече ще стои сгънат в багажника на някое Шеви.

7

Официални ФБР данни

преди 8 години

Половината от тия 30 000 смъртни случаи са самоубийства. 95% от останалите 50% са *** които убиват *** в гетата за наркотици с незаконни оръжия. Законно притежаваното оръжие в Америка се ползва четири пъти по-често за защита на живот и собственост от колкото за извършване на престъпление. Освен това убийствата с огнестрено оръжия в САЩ намаляват стабилно за последните 20 години, без значение, че законите за притежание са станали по разхлабени.

6

Анонимен

преди 8 години

Господ създаде хората, а полковник Колт ги направи равни!!

5

Том

преди 8 години

Об0нго не го е грижа за жертви, целта му която е цел на сатанинските тайни общества в щатите е отнемането на оръжията от ръцете на хората за да не могат да се защитават от планирания диктаторски режим който смятат да въведат с президентска директива и военно положение. Концентрационните лагери ФЕМА вече са готови.

4

Кукувица

преди 8 години

Да де, само дето в същото време в Тексас разрешиха да си носиш личното оръжие открито на колана....Миролюбеца може да ходи и с четалче. Разликата е, че всички престъпници имат оръжие, а свестните хора нямат с какво да се защитят.

3

Анонимен

преди 8 години

Видя края на управлението си и го удари през просото. "След мен и потоп"...

2

Джон Уейн

преди 8 години

Тоя е ясен. Какво мисли оръжейното лоби по въпроса?

1

аха

преди 8 години

Не му пука на Обамата за жертвите поради притежание на оръжие.Най се страхува,от бунтове и демонстрации с въоръжени демонстранти,както има подобен случай в един щат,със завземане на административни центрове.