12

някой

преди 8 години

Не знам колко българи ще похарчат 800 лв само за да се доберат до магазините, големи отстъпки ще да са. На мой приятел сестра му беше футболна съпруга и имаше магазинче в уличките встрани от центъра на Варна, в което продаваше разни Версачета, Фере-та и подобни и твърдеше, че е много евтино, но да се ходи с кола, наистина да се пазарува на едро и с цел печалба. А за два чифта обувки, едно яке и едни дънки едва ли ще се утрепя от път и да дам хилядарка... не.

11

рускиня

преди 8 години

До Банкер от Надежда. Просто не са разбрали ирония. Добра пародия е.

10

:)

преди 8 години

До Банкер от НадеждаХахахахахахх, гръмни се.

9

Анонимен

преди 8 години

До Властен *** Ехххх, тая завист, ще ослепеете от нея, ей!

8

Анонимен

преди 8 години

А в БГ кога са намаленията?

7

Анонимен

преди 8 години

7.Скрий се с тоя елитен квартал Надежда . Ти от село ,дойде в Надежда !

6

Властен Селтак 22 см

преди 8 години

ей, банкерче, искаш ли да ти дам един 22 сантов дебит в голямата уста, *** без 5 леава в джоба?

5

Банкер от Надежда

преди 8 години

Ето така сме Столичани, а не като сланиноядите от прованса, как е там долу, селяни, поздрави от висока София! Правим тук пачка, бачкаме, а не като вас да си чоплим пд ноктите! Напред съм, живея в елитен блок, с елитен лукс апартамент в елитния софийски квартал Надежда, с прекрасна съпруга, нова кола 2007, аз коля и аз беся, защото аз определям кой получава кредити и кой не! Разберете, срещу вас да почна да тичам, не можете да ме стигнете! Аз съм от ГРАД София! София - градът на градовете!

4

Анонимен

преди 8 години

дааам, на българина да му кажат, че не е най-беден и най-нещастен и се сърди. комплексирана нация с айфони

3

Анонимен

преди 8 години

Tejki tapotii na WizzAir - koi *** shte hukne na shoping sas samolet?!?! Da im plashta svrahbagaj??? S kola. Parndorf. Gotovo. 1000 km. Niamam pari da pazaruvam v BG. Tam mi e evtino i ubavo

2

Ned

преди 8 години

Явно имат пара и това, че сме бедни не е истина така ли да разбирам ?!?

1

Анонимен

преди 8 години

Тъпите шопи ходят на шопинг, а ние умните българи просто пазаруваме.Трябва да съм *** да отида в Европа, за да си купя неща, които в Букурещ ще ми струват и по-евтино. Да не говорим,че пътя до там е много по-кратък и евтин. Наскоро си купих едра част за колата. Тук я продават нова на цени от 650 до 900лв. В Букурещ нова я купих за 350лв.