9

Анонимен

преди 8 години

Бая знаеш за хейтър на айфон къде се произвеждат какви са и т.н. Аз пък нямам идея къде се произвеждат другите...щото не ги купувам. Върши ми идеална работа и въпреки че е скъп си е заработил парите. Дреме ми кой го произвежда, ако иска *** да го прави пред блока, само да е здрав. Айде тука само некакви измислени герои за които живота е скъп телефон. Това не е най важното. Нека да преминеме споровете за 14 годишни и да изкажеме мнение че такава надбавка е глупаво решение.

8

стифЖопс

преди 8 години

нямало нищо китайско в айфон. муахахахха. муахахахаххаха. муахахахахаххахахахахаха. дилянчо ти ли си бе мамин убавецо. ей каква ентелегнстност струи от теб. засенчва я само атлетизма ти. титан си ти пэвски титан. има една компанийка,казва се Фокскон. виж къде са и фабриките. и като им ги търсиш прочети малко и за масовите самоубийства на работниците.

7

Гост

преди 8 години

До АнонименСамо дето няма нищо китайско в iPhone, нито пък струва 200 долара. Всичките хейтъри сте еднакво невежи, но пък с мнение, типични БГ лузъри ;)

6

Анонимен

преди 8 години

Смешното е че сапунерките струват стотинки. А тази китайска сапунерка струваща около 200$, се продава на спекулативна цена от 2000 лв. Корейците също се мислят за велики и си позволяват подобни спекулации. А купувачите са като овце - Г.Парцалев казва в един мюзикъл- Ако хората си окачат дрънкала на шиите, и ние ли ще тръгнем като маймуни?

5

Анонимен

преди 8 години

Започнаха техническите екперти дето стискат андроидче за 100лв да плюят по телефоните. Нагъвай си баничката, цъкай си у фейса и си мълчи. П.с. : не е 1500лв - 2000лв е. Айде ако обичаш тоя път да не гледаш най евтиното.

4

Анонимен

преди 8 години

За какво да се плаща повече, след като айфоня си е чиста порнография. Трошлива сапунерка за 1500 лева!

3

Анонимен

преди 8 години

Ми ше плащаш! Щом си у немско! Ти се радвай с тая такса са не върви и оножданье ;) Нали сте локомотива на Юропа ;) от там се пръкват либералните свободийки.

2

От Германия

преди 8 години

Събраните средства ще бъдат разпределяни сред професионални твори, включително "създатели, продуценти и изпълнители на еротични и порнографски филми".===Ама аз защо да плащам за тия??? Какъв е тоя данък "порно"?Живея в Германия от 8 г. И плащам 17 евро на месец данък телевизия, а немската телевизия е но най-отегчителната телевизия в света. Сега и на порнографи да плащам?

1

Пъпчивият

преди 8 години

Много яко! Плащаш между 5 и 7 евро и си гледаш порно на воля и без вируси!