4

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 8 години

До АнонименПропускаш Суади Арабия ... те са на първо място а и да не забравяме САЩ, то Тръмп си го каза!!!

3

ПорЦелан

преди 8 години

Това с бутането на къщата е интересно ако горната част е собственост на други хора. Преди 7-8 години на западният бряг го решиха лесно - напълниха целият първи етаж с бетон. :)

2

Анонимен

преди 8 години

Преди два дни имаще атентат и в Израел. Арабин откри огън срещу седящи в кафе хора в центъра на Тел Авив. От камерите са видяли кой е и го търсят. Освен това баща му го е познал от телевизора и е казал на полицията това е моя син.Направил го е защото в Израел има закон, нойто събаря до основи всякя къща в която има терорист убил или направил опит за убийство. Ако някой от къщата изкаже убиеца преди да го хванат къщата не се събаря. Ако убиеца е камекадзе или убит къщата се бута до основи.

1

Анонимен

преди 8 години

Не забелязвате ли че отговорност за атентати се поемат почти веднага след атентата. Искам да поясня нещо. Ислямска Държава ще поеме отговорност дори и да не са те защото те като организация получават пари след всеки атентат срещу друговерци. Зад тях стоят богатите религиозни арабски емирства, Сега ще получи пари организацията им и отделно семействата на всеки атентатор камикадзе. Тези семейства стават известни и уважавани от ИД .