11

Анонимен

преди 8 години

Гледах реч на човека...изглеждаше интелигентно и говореше за човешки права.Въобще не ми изглеждаше на религиозен фанатик.

10

Анонимен

преди 8 години

А аз защо си мисля, че като падне цената на нефта се отразява на страните от ОПЕК? Че и на други, дето са нефтопроизводители...

9

щщд

преди 8 години

Време е Съединените щати да донесат демокрацията и в саудитското кралство ,така както ядонесоха в Ирак,Либия и Египет и народите на тези страни заживяха щастливо в мир и благоденствие.

8

Брaнник

преди 8 години

Сaудитите сa нaши Брaтя във войнaтa с русисрaния, москaлите гълтaт водицa все повече, Бaрелa след прaзниците тръгвa 36$ яко нaдолу!Слaвa СШA, СA, ЕС и Укрaiни!

7

Валентин

преди 8 години

Обзалагам се, че повечето ако не всички до един са били шиити...както "терористите" в *** и те имат различно виждане от официалната власт. С камъни ли ги убиха или нещо по-садистично? От диваците само дивотии очаквам.

6

Анонимен

преди 8 години

До Pini da dobavim uahabiti koito sa v Qatar i S Arabiya

5

33

преди 8 години

От Сауди арабия започват всички жестокости, фанатизми, джахидистки организации и извратени разбирания за религиите !Ако тази държава, а също Катар и Израел изчезнат от картата, ще настъпи мир в Близкия Изток

4

Анонимен

преди 8 години

ha ha ha ha tova si e verchesko prochistvane a ne che sa bili teroristi

3

Анонимен

преди 8 години

Не са терористи от тези които правят атетнтати в Европа ами терористи които са против правителството. Гледайте в beheading in Saudi Arabia в нета има клипове - колят ги публично на площада и народа се радва. Това са новите ни съюзници, това са съюзниците на нашите "партньори" от Вашингтон.

2

Pin

преди 8 години

Вярното заглавие е: "47 екзекутирани от терористите на Саудитска арабия". Всички крайноислямистки организации се ръководят от сунити.

1

Анонимен

преди 8 години

Будали, що си създават проблеми като ги екзекутират? Аз бих ги пратил като подарък на лидера на С.Корея, да ги използва като мишени при тренировките на армията им