11

Пашов

преди 8 години

Сега видях и по-долните коментари. Ако нещо не ви харесва в стилистиката на заглавията и текстовете, уважаеми читатели, си казвайте - това е градивна критика. Аз винаги си казвам. Абсолютно ненужно е обаче да отправяте обиди към авторите на dnes.bg.Една поговорка, която искам да кажа на всички и като пожелние за новата година: бъдете винаги добри и спокойни с хората - не знаете какви лични битки водят и в какъв момент ги срещате.

10

Пашов

преди 8 години

Да, явно пешеходец е прегазил нещо с Хамър. Вероятно бутайки Хамър-а, иначе би бил шофьор. И аз се обърках от заглавието. Може би "Шофьорът прегазил пешеходец с Хамър остава в ареста" би било една идея по-разбираемо.Без заяждане и с най-добри чувства и пожелния за кариерно развитие ;)

9

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е... открии *** е изречението...

8

Анонимен

преди 8 години

"Шофьорът се е движил с несъобразена скорост с конкретните условия на видимост"Явно се чудят как да формулират прегрешението, за да мине по тънката лайсна...Трябва да е пределно ясно, че съобразената скорост е тази в рамките на действащото в участъка ограничение на скоростта. Но уви. У нас някои хора (особено дебелеещите от КАТ) са по-големи от закона... А чешитът е карал с превишена скорост!

7

Анонимен

преди 8 години

Наздраве! Много рано сте почнали...

6

Анонимен

преди 8 години

Абе вече празнувате ли, или сте си *** по рождение, че малко по-сложен израз не можете да вденете? Заглавието си е много точно, ама явно е неподходящо за аудиторията.

5

Dadan

преди 8 години

Е пуснете го човека де !

4

Няма несъобр скорост

преди 8 години

"несъобразена скорост" - това е скоростта, която никога не можеш да определиш предварително, за да не се движиш с нея. Измислена е от КАТ, за да сме виновни винаги, а да не са виновни катаджиите, дупките по пътищата, лошата организация на движението и всички останали причини, заради които реално стават катастрофите.

3

???

преди 8 години

Защо пешеходецът да остава в ареста?! Той не е ли в моргата?

2

Анонимен

преди 8 години

Нужник

1

8

преди 8 години

значи пешеходецът остава в ареста?!Така ли ,другарке джурналистке василия?!АКО ИМАШ ДИПЛОМА ЗА ЖУРНАЛИСТКА,ПО-ДОБРЕ НЕ Я ПОКАЗВАЙ,А Я ГЛЪТНИ!