243

Анонимен

преди 8 години

махнахме задължителната казарма и ето резултата!КАЗАРМАТА ДА СЕ ВЪРНЕ!

242

Анонимен

преди 8 години

Видяхме ги днеска какво правят ММА-ците, фризьорките и другите безработни фитнес машини.

241

Анонимен

преди 8 години

Ami bate boiko muskuli i te muskuli toi im e Primera a zeza borislavova e primer na bG mutresi

240

стефчо

преди 8 години

трябват касиери е лидл и кауфланд за 500 лв на месец......юруш мързеливци

239

Анонимен

преди 8 години

Ами сигурно, защото преди 20 години имаше разнообразни професии. А днес всеки трябва да обслужва клиенти и да продава *** на гадния капиталистически свят!!!

238

Ценко Чокив

преди 8 години

Гласувайте за мен, да спасим България от крадците!

237

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Безкрайният КОСМОС очаква милиардите безработни. Най-напред Луната и Марс.

236

Работен феминис-виши

преди 8 години

И сите заводи на КомунизЪма да отворите и построите пак никой млад ВИШИС няма да се хване да работи. Всеки иска да виси в офис и да взима 2000 лв, като единственото му усилие е да надига бутилката, да задиря срещуположния пол и естествено да цъка Фейса през АйФона.А, впрочем, колко от вас традиционалисти и радетели на патриархалните ценности сте женени, с деца и стабилни професии? Мирише ми на стари ергени, които още са при мама и обвиняват африканците, феминистките и ZOG за това...

235

Анонимен

преди 8 години

Предпочитам да умра от глад, от колкото да работя като роб 26 дни в месеца по 10-12 часа за 500лв

234

Анонимен

преди 8 години

Глупава статия.Никой не говори за 50 годишните безработни, които останаха извън борда, защото навсякъде работодателите търсят служители за да се впишат в млад колектив.По конституция няма дискриминация на пол и възраст,но българските работодатели предпочитат да наемат до 25 г. с два езика и с поне две магистратури за 500 лв.Наскоро на интервю за работа поисках 700 лв.за длъжност офис мениджър, касиер, деловодител и секретарка за 6 р.д в седмица и ми се каза, че за 400 лв. ще си внесе от Перник.

233

Анонимен

преди 8 години

*** пак налазиха форума.Ми отгледахте нещастници като сте овци и 70 години ходите по свирката на червени ***.Тия дето се сетихме сме в САЩ, Германия, Испания, Англия, останахте само ***, пенсионерите и ромите.Комунизъм бате, където е минал трева не никне.

232

1

преди 8 години

Do 307Que vadis?

231

conko

преди 8 години

chte se opravite samo kyraj i chalga dorodie bulgari.tashekur

230

Ban

преди 8 години

Bravo, otlichnici!

229

Идилия

преди 8 години

Чалга поколението само ускорява гибелта на нацията. България си няма лидери, Азис и Фики не могат да бъдат пример за подражание. Масово младите мизерстват през седмицата(лютеница и кренвирши), за да могат събота да бъдат баровци в дискотеките.

228

антикап

преди 8 години

6 часов работен ден и минимална 800-900 лв. заплата. Това е великата истина. Но на капиталистите не им изнася.

227

Анонимен

преди 8 години

Отгледахме си ! от 1989 втази държава и едно *** не са отгледали само развъждат *** .

226

Lambada

преди 8 години

Do 299Ohaaa :-) panel do panel i pak panel:-) za bulgarite:-) hubao si gu izmislil:-)

225

асад

преди 8 години

До Дени самбиста : Не е важно ,колко човека ще пребиеш По важно е дали сам можеш себе си да надвиеш.Запиши си го!Ако сам не надвиеш себе си ..спукана ти е работата в тоя живот.Мама и тати са до време.Срянето е с пари.Не всичко е кютек ии Кафе до колене...

224

Майк

преди 8 години

Начина за преразпределение за да може нормалния човек да има достатъчно средства е да няма еднолични собственици на фирми. Фирмите и бизнесите да са собственост на всички работещи в тях и печалбата да се разпределя на всички. За да не става заради малцина които стават извънредно богати, хората да седят бедни с ниски заплати. Но това едва ли ще стане някога в България така че решението е хората да се махат оттук и да отидат някъде където могат да създадат семейство и да не се връщат.