46

Balgarka

преди 8 години

До TURCHINAko schitash sebe si za turchin varvi si v turciq I osvati balgarite da si badem balgari v darjavata!!! ei tam ravninata golqma otidi da zaselvash I tam da si chukash glavata v poda dokato se molish na izmisleniq ti gospod

45

Анонимен

преди 8 години

Поредната пропаганда на Русия от ИТАР ТАСС и подпомагането за Руската пропаганда от Българската медия - БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ (БТА) !!!

44

Yosif

преди 8 години

Някой си мисли, че народът е наивен или глупав. На никой от ДПС не му пука за държавата. Ясно е, че се опитаха да приватизират ДПС, парите и обръчите.

43

Бай Гецо

преди 8 години

Туркофилите в турция, русофилите в русия! България е за българите!

42

681

преди 8 години

Тези люде с ислямски имена и религия бяха и си останаха еничари.Предците им къде от страх,къде доброволно преди векове са приели тази религия за да оцелеят.Замисъла е бил да им изтрият родовата памет,да ги направят дървета без корени т.е еничари.Успели са.Потомците им мразят всичко българско,родно,мило,мразят християните,мразят българите (и това не може да се скрие зад благи думи),тази омраза витае тя се усеща все по-силно и по-силно чрез делата им.Съжалявам ги,истината и правдата не е с тях.

41

Го4о

преди 8 години

Българските турци мразят тези които им смениха имената: БКП, БСП, ДС, КГБ! Сега ДАНС ще послужи за маша на русофилите и ще разследва Местан!?!?!? А Даган кога и кой ще го разследва?

40

drug tur4in

преди 8 години

Dogan vinagi e bil nai umnia politik v B1lgariq i qvno vidq 4e Mestan raboti za 4ujda d1rjava

39

Анонимен

преди 8 години

Не купувайте стоки-внос от Турция.Пише си на етикета,дали стоката е турска.

38

Анонимен

преди 8 години

Тролчетата на ДСБ и Рада Глубокая пак са налазили форума ,явно от Америка срещу България пак са им подхвърлили по някоя пържолка.....

37

Анонимен

преди 8 години

Естествено,че Тикваря,ще удари едно рамо на Местан,нали в други ден,ще го привикат в US амбасадата и гащите са на пода

36

Анонимен

преди 8 години

"Българските" политици ни продават пред очите ни

35

Ред арми

преди 8 години

Не само Местан. Да не забравяме и Плевнелиев и Борисов

34

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха,докат спорят за краден петрол другите си продават свободно и се радват на дълги пасове нещо като позиции,а тия се правят на утепани,че пък искат да им ръкопляскат като на лисици попаднали в каруцата с ловена риба,тия вълчета се побъркаха от гладия и освен на кумичката лисичката нема на кого да се кланят за свежа рибка да папат,другите за тях са стари вълци нещо като еди капиталисти дет би требвало на тех да приличат,а като дедо спи в каруцата за баба на тигана рибка йок,остава му ходенето.

33

Анонимен

преди 8 години

Разследван?Има ли нужда да бъде разследван. Той не се крие, че е за Турция и против България. Крие се в Турсктото посолсвто. Подвизава се с Турския посланик. Среща се сам с Турския президент и премиер.Има ли нужда изобщо да се разследва. Ако сме нормална държава ще изгние в затвора.

32

янев

преди 8 години

РУСИЯ ИСКА ДА ЗАПАЛИ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ В БЪЛГАРИЯ ! ТОВА НАТО НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ! НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ! А РУСКАТА АГЕНТУРА - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!

31

маке

преди 8 години

не че казвам нещо ново но бат ви Бойко у кое посолство се консултираше Станишев у кое и по принцип има ли некой политик да се консултира с тоя дет требеай наздраве за сведение я се консултирам с жената хи хи хи за сичко друго но не и за ракийката

30

питанка

преди 8 години

Аз още в началото на тая история питах, какъв е този български политик, който отива в турското посолство за да си "организирал сигурността" ? ДАНС, МАНС и останалите служби освен да нагъват кебапчета и да пият друго могат ли да правят ?

29

Пионерче

преди 8 години

Спомнете си Доган преди да се оттегли дойде премиерът на Турция и не искаше даже да го види, след това с намесата на Анкара дойде Местан и си го посрещнаха радушно турците. Обаче Местан с тяхна подкрепа обаче доста дръпна и дойде моментът да шкартира Доган. Доган усетил това и загубил отдавна подкрепата на Турция се обърна към Русия, точно когато се обтегнаха отношенията с Турция заради сваления самолет и изряза Местан, като в замяна прокарва руските интереси. Та това е с две думи.

28

Рюрик

преди 8 години

В случая Димитър Иванов е прав макар и да се изразява твърде меко и заобиколно за предателството на Лютви, но защо коментира човек който е пряко свързан с комунистическите служби за репресия на инакомислещите? Той е човек от друго време с други виждания и е свързан с компрометирана организация. Освен това си спомнят, че предсказанията му не са точни. Беше казал, че Цветан Василев не е виновен за КТБ и разследващите да се насочат другаде а както се видя точно Цветан Василев е виновния.

27

1

преди 8 години

Плав е Б.Б. да се скатава. Защото шоуто тепърва започва. Това с Местан е едва началото. мислите ,че това унижение на Турция от страна на Доган ще му се размине....Помните ли Бисеров...... Братски служби дали документи. Скоро за Доган и за КОЙ ще постъпят сигнали от братски служби. Това е голяма и последна грешка на Доган.......Забрави или нямаше избор. България е в Нато и ЕС........