46

Мхм

преди 8 години

Турска работа, на "българските турци" когато им изнася са турци и обратното когато не им изнася са българи! Всичко е цирк за да събудят електората. Ама той не е заспал, а е окраден и излъган!

45

Анонимен

преди 8 години

Тая държаваТурция, само ще ви напомня, че в Първата светновна са искали да я нацепят на поне 4-5 пърчета, просто Англичаните не са успели да я окупират иначе щеше да се случи. Сега ще си завършат плана. Вече не им трябва силна Турция да се бори против комунизма.

44

До Кери

преди 8 години

Ти какво очакваш. Американците да си го признаят ли :)Достатъчно е ,че ООН иска да налага санкции на Турция заради подкрепата за Ислямска Държава, Франция помага на Русия в борбата с тероризма, а Германците специално изпратиха самолети да следят Турция да не прави повече пакости.Да не говорим, че Американски генерал се изказа, че Турция действа прекалено агресивно и би следвало да бъде изключена от НАТО. Какво повече искаш да чуеш.

43

Кери

преди 8 години

До До КериМи като си почнал, карай и с китайските еднодневки.. А какви по точно стоки предлага Русия, а?

42

Кери

преди 8 години

До До Турските мекеретаДа ти имам източника, руски сайт...пфу!

41

До Кери

преди 8 години

Защо, да е дискриминиращ, като казва истината ?

40

До Турските мекерета

преди 8 години

Дано това малко ви поизтрезви. Дето толкова възхвалявате тая Турция.pravda.ru/world/asia/middleeast/28-12-2015/1287562-rogov-0/Американците сега като ги оставят сами да се оправят и Турците ще си умрат прави. Просто няма начин.

39

Кери

преди 8 години

До АнонименИ аз си мисля, че целият шум около Местан е заради евентуални дела в Европейския съд. не може да има прошка за стореното беа поемане на отговорност и осъждане на създателите на този геноциден проект. Промениха се стотицихиляди съдби, играха си с най-деликатните страни на човешката душа, бръкнаха в мозъка ни на непозволено дълбоко ниво и то за дълги години.

38

Анонимен

преди 8 години

Дело Възродителен Процес чака да стигне до Европейския Съд , какво става в ДПС не се интересуват Избирателите , Доган да се оправя с Местан техен си проблем

37

Дякон

преди 8 години

Държавата бе тотално ограбена от ГЕРБ и те все още са на власт и продължават да ни грабят

36

Celofan

преди 8 години

Nevidim podarak v edna kutiika s pandelka ot turskia poslanik za Mestan sabudi ogromna zavist sred horata u DPS?! A i drugite mu snimki, koito predi tova se razhojdaha iz mediite?!

35

Анонимен

преди 8 години

Страхотно. Нека сега идат там от където са дошли и да говорят на майчин език.

34

има ли патриоти

преди 8 години

И РЕФОРМАТОРИ И ПАТРИОТИ ТРЯБВА ДА МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ,ДПС И АБВ И ИЗБОРИ ДО ДУПКА ,ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МАФИЯТА,ПАРИ ДЪРЖАВАТА ИМА САМО ДА НЕ СЕ КРАДЕ

33

духайте супата Боко

преди 8 години

21 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали,за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им ... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, която ще обложа с "данък сланина", проклети българи!НЕ МОЕ МЕ БАРНИТЕ МЕСТАН Е ЗАД МЕН

32

Смях в залата

преди 8 години

Местан е просто пърче:1. Много глупаво си изигра картите с падането на Орешарски.2. Продаде се на Анкара3. Продаде се на ББ.Резултата е че беше подкарал ДПС към пропастта, в която влязоха всички опоненит на ГЕРБ. Лошото е че *** от ГЕРБ убиха алтернативата и ще ударят тоягата,когато се провалят ще ги цуне народната обич по главичките.

31

Терорист-ислямист

преди 8 години

Не купувайте турски стоки.

30

Анонимен

преди 8 години

И ДПС се разделиха на руски шпиони и на патриоти.

29

Анонимен

преди 8 години

Край Сарая шум се вдигалъскат саби, щитове !Ето и Дотан пристига,воеводи си зове !

28

????

преди 8 години

Вече седмица ни облъчват със Дпс , кажете къде празнуват любимите ни дупетати със крадени пари , на Хавайте ли са или в България на село ???? Това се крие от народа , да не вземат сопите

27

44

преди 8 години

Питам се и друго, кой се опита да направи ПиАр на Бойко като излъга че Турския премиер го е молел да сдобрява ДПС, а ТОЙ му бил отговорил че предпочита България ??? Вече не сме в 12 век ! Цялата информация вече е достъпна, та дори и дипломатическата, и понеже стана вече ясно че това е лъжа, и Бойко се прави на фалшив герой, какво следва от това ??? Или както е казано - С чужда баница помен прави ??? Егати и героя !?