8

до Сульо

преди 8 години

***, ти коя библия четеш бре човек? Апостол Павел е бил обезглавен, как я виждаш тая работа по твоята логика? Ако четеш по-внимателно, ще видиш, че се говори за ново възкресено тяло.

7

Щиглиц

преди 8 години

Дано малко мозък да са дали на тия дето пишат статиите тука - имат нужда

6

Име

преди 8 години

До 7 евала много добре казано. В бг не е ясно как се констатира мозъчната смърт

5

Сульо

преди 8 години

Който не е християнин да си го подарява,раздава,разпродава итн тялото. Християните знаят, че трябва да се положи цялото тяло и да чака възкресение,когато дойде времето. А атеистите със сигурност ще изгният затова да си гледат работата и да си раздават соствените тела и да не агитират други за да не стана ортодоксален радикал,че почна да ми писва от ***-евроатлантически "ценности".

4

Бакъря

преди 8 години

А Косто кога?

3

me

преди 8 години

Добре де, а кой е третият човешки живот който е спасен от донора? Или пак става въпрос за изнесен орган в чужбина? Иначе почитания и уважение на близките на загиналата за изключително тежкото решение, благодарение на което ще живеят трима души.

2

до 2

преди 8 години

И аз мислех така, докато не видях мои познати със сърдечно-болно дете как три години го гледаха как умира, понеже не можеше да се намери донор. Като си поднових книжката си смених статута на донор, ако нещо стане. Тялото на близък човек, колкото и гадно да звучи, ще изгние. По-добре да спасим живот и да дадем надежда на някой друг.

1

Извинете

преди 8 години

Добре де!!!!нарочно ли го правите малко не е нормално да пишете всеки ден такива неща????хубаво спасила ги но това са лични неща и доста подтискащи!!!!!?