173

Анонимен

преди 8 години

Поредната пропаганда на Русия от ИТАР ТАСС и подпомагането за Руската пропаганда от Българската медия - БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ (БТА) !!!

172

Анонимен

преди 8 години

от валута:към валута:ПРЕСМЕТНИИЗЧИСТИ Резултати X 1 TRY = 24.09 RUB Сами си правете извода, ако Русия имаше силна икономика ако нямаше инфлация и криза, Руската рубла щеше ли да е толкова евтина.

171

Горд Турчин

преди 8 години

Лютфи Местан не се притеснявай 78 милионовата Турция 81 милиона с бежанците е зад нас, нас ни пази Супер сила освен това и НАТО е със тях, зад нас е не само Турция, САЩ, Германия, Англия и Франция също са с нас. Така че гяурчетата с подкрепата на Русия и Путин няма да се осмелят да повторят същото като възродителния процес 1987 - 1989г. Защото тоя път ще има последствия, вече го няма Вършавския договор да ги пази когато згафят с извършените тяхни глупости!

170

Анонимен

преди 8 години

Швейцария има четири официални езика немският е майчин език на 63,7% от населението, най-вече в северните и централни части, френският на 20,4% на запад, италианският на 6,5% на юг и ретороманският на 0,5% в югоизточния кантон Граубюнден. 9% от населението има друг майчин език.

169

Анонимен

преди 8 години

В Белгия се говорят два основни езика нидерландски (често наричан и фламандски) във Фландрия на север и френски във Валония на юг. В източните райони има официално признато малцинство, говорещо немски език, а столицата Столичен регион Брюксел официално е двуезична.

168

Шаран_БГ

преди 8 години

Как да не ги обичаш, миличките ? Няма значение от коя партия са, от коя коалиция и т.н.. Важното е, че са там, където се" говорят лъжи" ! И прескачат от една група в друга, и се карат, и спорят, и решават велики държавни дела --- само от държавната ясла не се отказват. Понеже са гении в много области, членове са на по няколко комисии / нали пара трябва да пада/. И стават " независими" !! Това последното най-ми харесва......

167

55

преди 8 години

А защо не отиде в руското посолство...Предател...

166

Да

преди 8 години

Лютфи Местан-SUPER STAR!!!

165

Анонимен

преди 8 години

Още по-гротесктно е протурска партия да свали председателя си и да го изключи от редиците поради накърняване на националните интереси,а органите на властта да оставят въпросното лице да си бъде депутат.

164

Анонимен

преди 8 години

Това е егати сериала басмашки. Български депутат се крие във турското посолство.

163

Анонимен

преди 8 години

Този продажник ,"бил в турското посолство да си подсигурил сигурността"...смешно е като го четеш ,но ако се замислиш по сериозно и се питаш,този "български депутат "търси подкрепа от Турция, ако беше в друга държава щеше вече да бъде подложен и съден за продажничество и в подкрепа на друга държава...къде е съдът,къде е президента ,къде е министър председателя....безмозъчни създания,...този депутат е работил против интересите на родината си ,трябва съд....и изключване от парламента

162

Анонимен

преди 8 години

До Гайтан Веждьо в-а''Добрият турчин е като добрият индиянец!''---------------------------------------------------------Българина е като простият индиЯнец.

161

Karpuzan

преди 8 години

Бойко ще си ги прибере отцепниците - него гласове му требат

160

ттт

преди 8 години

Изобщо не ме интересува какво става в ДПС, дори ако се разпадне още по-добре. Едно не ми е ясно само от какво чак толкова се е притеснил Местан, та се е скрил в Турското посолство. Пълен цирк.Може би го е страх от страната, в която се прави на политик - България. Нямам думи. Тази клоунада край няма.Какво доживяхме наричащ себе си български политик да се крие в чуждо посолство на територията на държавата, за която претендира че уж работи и в която живее.

159

Lp

преди 8 години

Осазнайте се дпс доган е велик

158

Анонимен

преди 8 години

Турция се притесни за влиянието си тук и праща министри

157

НАЙДЕНОВ

преди 8 години

АМА НА КОЙ МУ ПУКА КВО СТАВА В ДПС?????????? АКО ИСКАТ ДА СЕ ИЗКОЛЯТ! ТОВА ИЗОБЩО НЕ ЗАСЯГА ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ДВЕ ДЕНА ВЕЧЕ, И ТО НА КОЛДЕНИТЕ ПРАЗНИЦИ, НИ ЗАНИМАВАТЕ С АБСОЛЮТНИ ИДИОТЩИИИНИ? А ВИЖДАМ И ЧЕ МНОГО БАЛАМУРНИЦИ ИЗОБРЕТЯВАТ И НЯКАКВИ СИ СКУЧНИ, ПО-СКУЧНИ И НАЙ-СКУЧНИ КОМЕНТАРИ!

156

мм

преди 8 години

преди 100 години Османската империя беше "болния човек на Европа". Днес ДПС е "болния човек на България". Ай дано да оздравее.

155

kenan

преди 8 години

nali te paradirat 4e jiweem w hubawa darjawa, ot kakwo se strahuwa za jiwota si. Sam ne si wqrwa w poletikata si. LAPA4I - samo gledat da lapat.

154

Горбедко

преди 8 години

Крайно време е да има закон,който да забрани хора които се възприемат не като етнически българи,или хора с двойно гражданство,да вземат участие във политиката и власта,закон за едно гражданство също!кой иска в анадолу там кой в бг тук,иначе лошо ни се пишеееее!създайте подписка под къквато и да форма бе хора!тези които живеем извън българия ще е подкрепим със сигурност!