98

До 110

преди 8 години

За Местан хубаво, а за Доган? Още един орден ли? Басии промитите.

97

Анонимен

преди 8 години

Кой народ е с вас, бе?Ако знаете народа как ви мрази, вад и всички продажници като Данчо ментата, Бисеров и останалите, свят ще ви се завие. Но, това е друга тема, а и на вас, знаем, не ви пука.

96

лъжат

преди 8 години

Хора, не се подвеждайте повече! Стига с лъжите на Доган. Кога ви е помагала Русия? Гледаше си интересите - бяхме 17-та колония.

95

До РУШЕН РИЗА

преди 8 години

Казвате, че народът е с ВАС! Ами къде са? На репортажа до вас видях само - Казак, Джейхан, Карадайъ и евродепутатите?!? Е и, те ли са вече хора от НАРОДА! Имате право, защото като се закрие ДПС, ще се обикновени граждани на Р. България и ще отглеждате тютюн, както ще работите в строителството!

94

Pottin

преди 8 години

Новата партия на Местан ще довърши сокола. Бургазлията не можа, турците ще го отнесат!

93

Анонимен

преди 8 години

До Един от СеверозападаПрез годините на непрекъснат разтеж на цената на петрола, какво направи Путин ? Нищо ! Ако Русия не се управляваше от гъзолизец от КГБ, защото това е работил Путин там, сега щеше да е като Кувейт ! Вижте снимки на Кувейт Сити през 1993 г , и вижте как изглежда сега. Русия можеше да е най-богатата ,най-свободната и най-добрата във всяко едно отношение страна, ако не бяха КГБ и ченгетата в Москва .

92

Анонимен

преди 8 години

Путин ще манифестира в Истанбул.

91

Анонимен

преди 8 години

нормално,у нас и турците боледуват от тоя български синдром--трима души чета,единия воивода ,втория баирактар,третия-предател.

90

достатъчно

преди 8 години

Незабавно сваляне имунитета на агент Павел,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.

89

Bair konushma

преди 8 години

Koi kakvato si partia obicha, da si ia hrani i izdarja finansovo. Pravim tova ot 1 januari 2016 godina. Italiancite go napraviha. I nie taka ste napravim.:-)

88

Анонимен

преди 8 години

Ще си земем Кърджалйскони Родопите , те са си Турски. Аредим Берекет Машала Буздуган

87

ha ha

преди 8 години

Tezi trimata palia4ovci sa si pomislili ,4e sa na4alnici ha ha sled gavrata s Mestan vseki sledvasht nazna4en psevdona4alnik sht ee kukla na konci v tova DS pardon DPS /narodat nee prost ne se nadiavite da gi zabludite ,, ne i tozi par .. palia4ovciii /

86

Анонимен

преди 8 години

Чакам тъстовете да сядаме на софра, тези престъпници са ми през ***.

85

майорски

преди 8 години

До Анонимен 100Защото Европа чака Украйна да стане достатъчно бедна за да може да ги изкупи ...това да не тие българия с има нема 6 милиона население ...и територия колкото Донбас

84

майорски

преди 8 години

Путин е виновен за разцеплениерто в ДПС...Путин и наште комунисти .....останали след 1989....не не ...Обама....Обама е виновен ....И САЩ...с тяхните НАТО-вски простотий ....не не Европейския съюз е виовен ...тези изедници ...заробиха ни не бе ...Турция е виновна ....Турция искат си Разград и Кърджали !!!НИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СМЕ СИ ВИНОВНИ ....НЯКОЙ ОТ ВЪН ЩЕ Е !!!!

83

Анонимен

преди 8 години

Мене ми е гот пия си, хапвам всичко, жена ми не е с шалвари и маска на лицето. Християнин съм и проблемите на ДПС изобщо не ме интересуват.

82

Анонимен

преди 8 години

Защо Толкова Загрижената Европа не Приеме Украйна сега веднага в Свойте Граници след като случилото се като Недопустимо от страна на Крим се наказва с санкций против РусияЗащо не я приемат и да продължават с Санкцийте си против РусияЗАЩОТО ТОВА НЕ Е В ИНТЕРЕС НА ЕВРОПА СЕГА Какво толкова има да се интегрират Украйнските Граждани в Европакакво значение има Да ни бавят толкова дълго за Шенгена Като толкова се Застъпва Европа за Американските интереси да включи в състава си и ТурцияСащ чака

81

Анонимен

преди 8 години

Сипете си по едно и гледайте мъпетите по телевизията. Защо си хабите нервите на Коледа с тези ***.

80

Анонимен

преди 8 години

Боко има мач с тигрите утре,не го занимавайте с глупости за националната сигурност и тем подобни.

79

Анонимен

преди 8 години

Тия като ги гледам ми е жал, изкривени физиономии, бездушни..., а аз си хапвам свинско с червено винце. Наздраве и весела Коледа!