18

Жан Габен

преди 8 години

Ще намаляват ами, при тези безбожни лихви как няма да намаляват. Човека тегли заем, купува жилище и като върне заема тегли чертата. Оказва се че е платил 2 жилища. Да изчезват всички банки с безбожните си лихви, както и фирмите за бърз кредит. Ние сме най бедната страна в ЕС а имаме най много фирми за бързи заеми. Смучат от народа яко и никой не го е грижа.

17

Само ревът...

преди 8 години

Като нямат работа да затварят!

16

Лигав Харпун

преди 8 години

Давам промоционален жилищен кредит с 2% лихва за първата година и 12% за останалите 28 години. Само някой да се върже - цял живот ще го цедя, ще го изстискам като лимонче :)================35-89-+5=0

15

Анонимен

преди 8 години

До Кирил 14/15/16Другарю КОМУНИСТ, парите си имат цена и ако искаш заем ПЛАЩАШ!!Безплатните обеди само при соца.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12А дано ама едва ли.Тоя няма да си отиде с добро.

13

Кирил

преди 8 години

Ако държавата иска да подпомогне малкия и средния бизнес на хората тя трябва да отпуска безлихвени кредити и дори да опрощава част от кредитите, както и да изкорени корупцията в администрацията и най-важното да провежда безплатно обучения как се прави бизнес. Кредитите които се отпускат с лихви са универсално зло, тези които ги отпускат забогатяват на гърба на бедните нещо което е отвратително и в очите на Бога и на хората. Нямайте нищо общо с тези дела на мрака, но ги изобличавайте!

12

Кирил

преди 8 години

Банките са лихварски дружества, те са зли организации защото начисляват лихви върху длъжниците си. Не подкрепяйте злото като държите пари в банки които те използват за да отпускат кредити с лихви върху други хора нито взимайте кредити да се заробвате. Имах една преподавателка на времето която казваше ако хората знаеха какво пише в договорите и че всичко в тях е в полза на банките никога не биха теглили кредити. Хора не вярвайте на лъжливите банкови реклами които си играят с несигурността ви.

11

Кирил

преди 8 години

Хора никога не вземайте кредит и не ставайте длъжници! Още от древни времена се е знаело че лихварството е зло и е било забранено в много страни. В Светите Писания Псалом 14 се казва "Господи кой може да живее в Твоето жилище? Кой може да обитава на Твоята света планина? Оня ... който не дава парите си с лихва", това е наред с другите неща. Не взимайте кредити те ви превръщат в съвременни роби. Купувайте си само онова което може да си позволите и за което сте спестили!

10

Анонимен

преди 8 години

Спокоино Боко си отива през 2016 и то изобщо от политикатаГосподарите му вече са го жертвали

9

Анонимен

преди 8 години

Намалява търсенето на кредити ИЗОБЩО и всички знаем защо е така.При Боковото управление хората обедняват до влудяване.Така беше 2009-2013 така е и сега.Не разбирам този МАЗОХИЗЪМ на българите.Но един *** човек няма как да намериш логика в поведението му.

8

Анонимен

преди 8 години

Не е баровец този които има хубав апартамент и хубава кола....евентоално и вилаБаровец е онзи коио няма кредит !

7

Бързайте

преди 8 години

Споко, аз съм се запътил да си взема кредит, за да си купя нов телефон и нов лаптоп. Не че си нямам, но старият ми телефон вече е на повече от 6 месеца и за нищо не става, а старият ми лаптоп вече е на година и половина и трудно отваря утубе клипове.

6

heh

преди 8 години

и какво, 8 000 жилища финансирани/купени 2015, интересно какво ги правят?

5

Анонимен

преди 8 години

Щом като влезеш в магазина и започват да те гонят между рафтовете за да ти предлагат кредит бъдете сигурни че някой има интерес от това но този някой не сте вие.

4

Анонимен

преди 8 години

Много бързо свалиха лихвите по депозитите, но не се сещат да свалят лихвите по кредитите. Нали гониме стандарта на европейските държави, но явно не във всичко, а само там където е изгодно!

3

Анонимен

преди 8 години

Нормално, населението намалява.

2

Анонимен

преди 8 години

С тия гадни лихви и безброй условия много ясно.

1

Анонимен

преди 8 години

ЗАКРИВАЙ!