97

тя

преди 8 години

МЕРКЕЛ Е КЛОНИРАНА В САЩ И ОТ ТАМ ИЗПРАТИХА НЕЙН КЛОНИНГ

96

Сандокана

преди 8 години

Идеята за мултикултуризъм все повече се пропуква. Или другия мит, че като дойдат пришълците ще решат демографския проблем. Няма как да стане. По-голямата част от бежанците са мъже без трудови навици и култура. Появата на крайни движения е естествена защитна реакция на местното население срещу недалновидната политика на сегашните управляващи. Именно безгръбначното поведение на политиците в Брюксел и влиянието на САЩ доведоха до тази криза, която все повече ще се задълбочава.

95

Анонимен

преди 8 години

политиката НЕ СИ Е РАБОТА, а злоба

94

Анонимен

преди 8 години

Който си обича земята и ралото, и воловете не му пука за електроцентрали и политика.Политиката е *** работа и злоба.

93

Кукувица

преди 8 години

Моята женска тука ме успокоява и вика- Спокойно, хич не се ядосвай! Колкото повече от тези хубавци идват, толкова по-бързо ще се наситят хората на глупавите приказки на Меркелица и тея около нея. Толкова по-бързо ще разбере и последният ***, че Ивропата е просто мъртво родено дете и цялата управия е обречена на тотален провал. Да идват! Много да идват! Да се разтури този щурав конструкт по-бързо!Черни, червени, тъмно червени, зелени- хайде на ***! Да изчезват! Да се махат!

92

EP

преди 8 години

До КукувицаТя след 5 години вече няма да е в Германия. Мъжът й купи голямата хасиенда в Парагвай неслучайно. Шрьодер навремето каза "Sie kann es nicht", ама не беше прав. Тя доказа, че може да разруши Германия и да разбие идеята за Обединена Европа на пух и прах. Авно това й е била мисията.

91

Кукувица

преди 8 години

Най-големия виц е , че госпожа Канцлериската вече не си спомня какво по-точно е правила в ГДР-то. Забравила била!Сега не си спомня как била затворила ядрените централи. Други били. Не била тя. Обзалагам се, ако след 5 години я попитат какво търсят тези специалисти в Немско- няма изобщо нищичко да си спомни.Мани, мани.....лоша работа!

90

Кукувица

преди 8 години

Едно е ясно! От референдум ги е страх като дявол от тамян. Ни за еврото, ни за Гърция, ни за атомните централи. Няма Меркелица кого да пита- Давай! Като каза Папандреу, че иска да прави референдум, Меркелица за малко инфаркт да получи с нейните любимци на народите от ЕУ. Референдум! Никви такива! Референдума е най-лошото за демокрацията!

89

EP

преди 8 години

До КоринС военен преврат няма да стане, Корин. Взети са мерки, това да не се случи. Тоталитарната диктатура мачка всичко, което е против линията на Политбюро. Единственото, на което аз се надявам, е да се събуди тоя немски народ, ама той не се събужда. Такива промити мозъци са, че направо не е за вярване. Има мислещи, но не са мнозинство. Аз мисля, че трябва да стане много много зле, преди да стане по-добре.

88

EP

преди 8 години

До КоринКорин, аз също не мога да разбера, каква е причината. Мисля си, че манипулират резултатите. От друга страна правят всичко възможно да компрометират лидерите на политически некоректните партии. Смазват всяка съпротива.

87

EP

преди 8 години

До АААААААНе е само Дюселдорф - навсякъде е така! Всички големи градове приличат на ***.

86

Кукувица

преди 8 години

Военен преврат? Глупости. То няма военни! Тях Меркелката ги е приспала отдавна с нейната хубавица фон дер Лейнен- ах как добре ми стои косата на вятъра в Афганистан!!Бросбах- забравете ! Баварския лъф- с Ф - Зеехофер- забравете!Тея са напълно омаяни, НАПЪЛНО! АФД- нямат ЛИЧНОСТИ, ПЕГИДА- нямат ЛИЧНОСТИ- Няма нито един! Във Франция си имат Марине ле Пен , тука в Немско- НЯМА НИКОЙ- ТОВА Е.

85

Корин до Германия

преди 8 години

Поздравявам ви господине за гражданската ви позиция и трезвото схващане на реалностите пред които е изправена Европа а и светът днес.

84

Корин

преди 8 години

Един от шансовете да се спре Меркелица1 е с военен преврат от Германската Армия, защото Меркел1 действа против интересите на Германия и заплашва сигурността на Райха а те са се клели да го защитават от външни и вътрешни врагове. Меркел1 е враг както на Германия така и на европейските народи тя работи в полза на сатанинското сборище, ционизма и световно правителство.

83

до Кукувица

преди 8 години

Има и достойни хора - мъже и жени- в ЦДУ (на български ХДС) като г-н Босбах,който мисли реалистично и критикуваше всички прибързани действия на Меркел (спасителните пакети за Гърция, спирането на АЕЦ в Германия след Фукушима, и ласт бут нот лист - кризата с т.н."бежанци". Имайте предвид, че Меркел успява да си наложи над всички свои вътрешни противници в ЦДУ и много млади мъже по партийните върхове и министър-председатели на провинции напуснаха арената. Меркел управлява по Сталинистки.

82

до Корин от Германия

преди 8 години

Напълно съм съгласен с Вас. За съжаление т.н. Политическа Коректност е промила съзнанието на милиони германци, предимно от бившата ФРГ. Тези от бившата ГДР все още имат инстинкт за самсъхранение, подобен на българския, и мислят РЕАЛИСТИЧНО. Дрезденчани не искат един ден техният прекрасен град да стане едно подобие на Дисбург, Дортмунд, Берлин Ной-Кьолн, завзети вече от исляма. Аз, като гражданин на Германия, ще гласувам дефинитивно за АзГ (AFD), за БЪДЕЩЕТО на моите деца и внуци.

81

Кукувица

преди 8 години

Като започне да ги дрънка- само фрази и лозунги, като на комсомолско събрание. Ние ще успеем!Чакай бе , моме! Кои сме тези НИЕ? Какво искаме да успеем? За какво ни е да успяваме?И седяяят там 500 човека и я слушат и по 9 минути и ръкопляскат. Като ги гледам и ми се повръща. Мисля си....време е да ме прибира Господ вече. На тази Земя, с тези скапани подлизурковци, няма смисъл. ДЕМОКРАЦИЯ- ще умра от смях!

80

Кукувица

преди 8 години

Да се смесват! Все ми е тази. Питам се само за какво тази луда ялова крава си рискува канцлеръка с тези полу-диви племена? С нобеловата награда за мир улучи на камък, поне за 2015-та. Сега остава само ООН. Отдавна не мога нито да я слушам, нито да я гледам и все се питам- Бре няма ли един мъж в тази скапана партия ЦДУ да се изправи и да и каже истината, па каквото ще да става.Явно са избили мъжете през 2-рата световна. За съжаление....

79

Корин

преди 8 години

По същата причина и искат емигрантите да се разпределят равномерно. Тоест да не остане някоя европейска страна с етническо чисто население, където да няма смесвания и граждански войни. Затова когато Орбан отказа заедно с други от Вишеградската Четворка го заплашиха със санкции по типично тирански метод. Естествено много по-добре е да понесеш санкции отколкото да обречеш народа си на геноцид. Жалко че и ние нямаме такива достойни управници.

78

Корин

преди 8 години

Затова и Меркелица1 ги кани да идват по-скоро в Европа и затова и атентатите ги притесняват защото прекъсват този процес на планиран геноцид и изчезване чрез претопяване на европейските народи.