158

EP

преди 8 години

До Анонимен 185Това е статистика за България, не разбра ли! 2014-та в Германия са дошли 1,5 мигранти, голяма част от които след месеци я напускат. Остават само такива на социални помощи. Точка!

157

Kapan za mishki

преди 8 години

МВФ,Билденберг Group и МОСАД са карциномни образувания на големия тумор наречен ЦИОНИЗЪМ.Популацията на мишки(твари) от вида като Рочилд,Рокфелер,Шимон Перес и Нетаняхоу ще бъде коригирана от санепистанция.

156

Анонимен

преди 8 години

Без кървава декомунизация и премахване на кремълските кадри нещата няма да потръгнат.

155

Nyrnberg

преди 8 години

Световната статистика сочи,че там ,където е стъпил ционист или ***,там трева не никне.От Хазария,мишките са се развъдили и плъзнали по Англия,Германия,цяла Европа и най вече в САЩ.Вижте за пример само,че енергетиката в България,индустрията,телекомуникацията,банковото дело(лихварството) е във владение на ционистични твари.Създадоха си достойни български роби(гои),по схема на Талмуда.Но това ще се промени,поради простата причина,че мишките не могат да владеят над хората.

154

70 години

преди 8 години

КГБ в тази прокълната " държава " ! Като резултат- вече я няма !!! УРАААААААААААА ..... Роби сме ние, а НКВД-КГБарите- мултиМИЛИАРДЕРИ !!!!

153

РОБ С МЕЧТИ

преди 8 години

За съжаление робството е в душите и сърцата на много хора (ниска главица, сабя не посича). За съжаление ДЪРЖАВАТА ни е изкупена -всички големи производствени мощности + стратегическата инфраструктура (Електро и ВиК производство и преносна мрежа), вече и ЗЕМЯТА ни. И разбира се, безмилостно се източва. ЕТО ТОВА Е СЪВРЕМЕННОТО РОБСТВО. Няма ми в високите технологии и автомобилостроенето например, където маржовете на печалбата са високи и вече никои няма да ни го позволи. Освен РУСИЯ може би...

152

.

преди 8 години

Много правилна статия.Само едно твърдение е невярно и то не е на автора й. Това:"...че правителството ни е въвело мерки, с които да отговори на съвременното робство."Нито е въвело такива мерки, понеже не му изнася, нито се кани да въведе- пак по същата причина. Точно то е причината за това наше незавидно водачество. То генерира бедност, мизерия и, в крайна степен, статут на роби на почти всички живеещи на територията, наименована Република България.

151

Империята пада...

преди 8 години

Мамата е***** на тази прекрасна държава. Не съм комунист нито либерал нито демократ, не ме интересуват тези определения. Ще ви кажа само едно соцялната несправедливост е предпоставка за големи катаклизми много ще плачете но дали няма да е твърде късно.

150

Анонимен

преди 8 години

Не видях да пише за най-робската държава - Русия.

149

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново под Слънцето от Рим насам. Просперитетът и успехът в личен план отново се градят на основа чуждия труд, но през последните 100-на години надобряхме във витиеватото слово и в умението си удобно да пропускаме истинските имена на нещата около нас.

148

Анонимен

преди 8 години

Фирмата, направила това проучване е всъщност руски сайт.Цялата работа е измама, да накара четящите да тъгуват за едно време, щото сега живеели като роби.Изредените държави са бивши комунистически.

147

Ястреб Османлията

преди 8 години

Ще го търсите турското "робство", кога бай Ганякис живееше във варосана двуетажна къща с обширен двор, чардаци с грозде, хамбарите пълни, децата сити, нивата изорана и засята, стадата на паша!

146

Анонимен

преди 8 години

До ДБЗащото така си постлахме ,каквито ни (О)правниците,такава ни (О)правията

145

Анонимен

преди 8 години

руснаците са още по зле там са роби от поколения

144

EP

преди 8 години

До до 168Ако живееш в държава в Западна Европа, трябва да имаш доста пари, за да си позволиш да живееш в квартал, където съседите ти да не са от друг етнос - престъпници, ***, наркопласьори, и така нататък. Изключение може би правят Дания и Норвегия, до някаква степен. Германия, Белгия, Франция, Англия - навсякъде ще имаш такива съседи, ако не си поне средна класа. За да бъдеш средна класа, трябва да имаш много добра работа. За да имаш много добра работа, ти трябват връзки :)

143

муспи

преди 8 години

Слугите на дявола яхве са бездуховни същества, ***. Направени са да го виждат и това ги огорчава. Владеенето на света е нищо, те притежават парите, правителствата и армиите, но това не ги храни - искат да няма бели хора! Да ги няма тези които са от Бога! И в мизерията, безправието тяхното превъзходство вбесява диваците. Дивакът съществува само от това което вижда, а то му е обидно.

142

Анонимен

преди 8 години

Ненормално е да интегрираш едни хора а да гониш тези които дават най много на държавата!

141

Анонимен

преди 8 години

Живее ми се бе хора и ако някои ми пречи независимо кой е няма да го търпя само защото така трябвало според някои.

140

Анонимен

преди 8 години

Как може да те глобят ,че си спрял пред гаража си а когато друг е спрял пред гаража ти и не може да излезеш да кажат ,че не може да пратят хора в момента!

139

Анонимен

преди 8 години

В САЩ не живеят всички под един покрив бели и черни не като в филмите та тук се опитват да ги интегрират розовите помежду ни .