5

Анонимен

преди 8 години

Роналдо: Госппод ме изпрати на тази земя да покажа на хората как се играе футбол!Лео Меси: Никого не съм пращал!Уникален беше и днес Богът в Йокохама!

4

DEVIL-JIN

преди 8 години

Барса Спокойно можеше да ги победи със 7-8 на 0,Ривър имаха едно положение при 3 на 0 в края на мача удариха греда.През останалото време Барса само изтърваше брутално чисти голове.

3

Анонимен

преди 8 години

Аржентинците наложиха зловещо темпо в началото на мача, пресираха Барса като обезумели и само си казах: Тези или наистина са толкова добри или ще окапят след един час игра. Случи се второто. А Барса реши ли да играе с този състав на 100%, става зловещо за противника. Днес каталунците решиха да играят на макс. Резултатът е на лице.

2

Анонимен

преди 8 години

Ривър просто второто полувреме нямаше въздух за да наложи това темпо както в първото и барса ги разката! Заслужена победа на най-добрият отбор за тази година, заслужена 5-та златна топка за геният Меси!

1

Анонимен

преди 8 години

Ривър Плейт направиха страхотно първо полувреме. пресираха Барса като ненормални. Голът на Меси в първото полувреме беше с помощта на игра с ръка , където си помогна с горната част на ръката(над лакътя) за да спре топката, но фантастичната комбинация за гола и самото отиграване на Меси бяха от класа. Стана много бързо, че съдията и ние зрителите на живо да разберем, че има игра с ръка, чак след повторенията видяхме че има такава игра. Това влиза в играта футбол. А второто полувреме Ривър просто