22

странник

преди 8 години

До Tulskiлично като негов студент, който е бил каран да си купува малоумната му книга със статии по МПП, за да получи заверка, мога да бъда доста сигурен, че всичко това е долна лъжа. Чочо П*дераса лъже и маже, но вече няма да му се размине. И преди сме се оплаквали от него студентите, просто не са били намесвани медии. А явно за да се получи нещо в България, всички трябва да разберат за него.

21

мнение

преди 8 години

Упадъкът на стойности и морал е на всички нива в живота. Жалко е , че се окаля и престижния в страната ни СУ.

20

Анонимен

преди 8 години

Тоя Чавдат има адски противна мутра и е некадърен. Добре, че го маханаха

19

анонимен

преди 8 години

в юридическия било пълно с такива ф димитров йор соколов а ние чакамеправосъдие и реформи смях в залата

18

Анонимен

преди 8 години

и още никой не му е счупил ръчичките на този?

17

Бат Минч

преди 8 години

Вместо да пишете колко бил "палав",защо като сте големи ?журналисти" не разследвате на кой от дс е роднина този "палавник" и кой го е уредил на работа в СУ,сигурен съм ,че ще излязат доста любопитни факти.

16

АХА

преди 8 години

В България няма система за справедливо назначаване никъде!!! Дори и да има някакъв публичен тест, после се правят допълнителни тестове и условия и кадърните хора се игнорират. Системата "наш човек" е толкова силна и непоклатима, пуснала пипала навсякъде. Ако нямаш познат доктор, е просто премеждие, ако нямаш родители да те бутнат - трудна работа. Така беше и преди демокрацията, и по време на демокрацията, въпросът е докога!?

15

Анонимен

преди 8 години

Е значи е имало студентки готови да легнат а Тях какво да ги правим даЕ-емли ?

14

Щиглиц

преди 8 години

и кво последно, колк студетнтки е оправили или си е падал по студенти?

13

Гого

преди 8 години

В БГ всичко си има цена.Плащаш и си свободен като митничарите,плащащ и управляваш БГ като ББ няма значение че си мутра така че нищо ново за този ***

12

Демокрация АД

преди 8 години

От *** какво да очакваш? То не знае мъж или жена е, тръгнало право да преподава :)

11

Студент

преди 8 години

Съгласен съм с коментар #10

10

Анонимен

преди 8 години

До тома неверниВ тази люпилня на юристи е пълно с такива.Прави сметка и какво излюпва тази люпилня.

9

Анонимен

преди 8 години

Типична гългарска работа.Докато случая не се разгласи от медиите, никой не прави нищо.Всички са знаели, но са си траели.Изведнъж, когато скандала излезе на яве...оо, ние сме много принципни, ще реагираме незабавно.Българска, балканска работа.

8

Студент

преди 8 години

Този човек е петно за българското образование.Човек с психично разтройство.Този път справедливостта има последната дума.

7

bobi

преди 8 години

аре тия студентчета да не се правят на ощипани моми.. със сигурност сами са се предлагали на палавия асистент срещу подпси, заверка или каквото там им трябва.. като ги гледам колко учат и как киснат само по кафенета и чалготеки вечер.. Тоя асистент поне не си е искал пари, за разлика от другите "преподаватели" там

6

тома неверни

преди 8 години

майката на асистента, която също била тяхна колежка,-ето там е заровено кучето.Един ***..ал некадърник,назначен с връзки,но не в цех за кабърчета,а в люпилнята за юристи

5

факт

преди 8 години

,,Самият Чавдар е дете на българската демокрация''-ето това изречение казва всичко за толерастията и новите ценности

4

независим

преди 8 години

Както в държавата,така и в СУ трябва да има страхотна чистка на преподаватели,служители,обслужващ персонал.В ЮФ всички са връзкари,надути пуяци.Там не може да пробие дете,което няма юристи в семейството.Никой не се интересува от преподаване-важна им е личната работа-адвокати,съветници,оценители и пр.Вижте само Ю.Кучев-преподавател,зам.ректор,работи в БФС,дава консултации...Хич не му дреме за подготовката на студентите.Така е за всички преподаватели там.Там всички се мразят и се смятат за велики.

3

хаха

преди 8 години

"Семов спомена, че изпитва жал към майката на асистента, която също била тяхна колежка" - т.е. "момчето" си имало гръб - ***!