14

Анонимен

преди 8 години

По света най-големия разход е за заплати в БГ най-ниския. БГ бизнесмен още се радва на златни ланци, нова кола....и бизнеса на последно място, а хората....те не са фактор, а проблем. Всеки работодател се оплаква колко са некадърни служителите му, ами защо не си вземе от чужбина....защото проблема е, че не му се плаща заплати, за консултации с професионалист...за много неща. Погледнете страниците на повечето фирми, как са написани, неграмотно и посредствено. Подбора на хората го прави "ЖЕНАТА"

13

Анонимен

преди 8 години

Български бизнес = крадливи и лъжливи ***, които искат само да взимат но не и да дават

12

Анонимен

преди 8 години

Но ББ е горд с постигнатото. ***. Затъваме с пълна сила.

11

Анонимен

преди 8 години

Български бизнес - съчетание оксиморон на възраст вече 25 години

10

655

преди 8 години

И Как го влошават? Като им работиме по12-13ч.на ден,вземаме кирливите 450-500лв ,осигуряват ни на 6часа,крият данъци.Почти всички бакалии,клекшопове и тем подобни имат фалшиви касови апарати.Единстено ще им се влоши сънят,докато измислят как да ни яздят повече ,та да не са ощетени.Е за това е безработицата.

9

Баш демокрЪт

преди 8 години

Нема страшно колаци, ревете колко си щете, скоро пълзящите пълчища от изток ще ви работят, а и деца ще ви раждат..... хаха и бюджета на Боко ше му пълнат ммммм чудно! Като ги знам какви гета си правят на запад, София примерно ще стане едно голееемо Факултето или по западен образец Уайтчапъл като Лондонския. Чудо ви казвам!

8

Анонимен

преди 8 години

Че краля слънце разправя днес, че сме били ОК ???

7

Анонимен

преди 8 години

Общо взето става дума за субсидии,далавери и фалшиви отчети

6

gtf

преди 8 години

гербавите фирми с които източват бюджета и еврофондовете са на над 50% печалба.. кво толкова има чудно.. другите мачкани от монополи и правителство едва кретат...

5

Баш демокрЪт

преди 8 години

А бе тия ко реват, ако нямаш кинти или си на загуба закривай фирмата и се махай. Колкото повече имат, толкова повече реват, бедните хора от такива не могат да вземат думата да се оплачат. И един пример- заплата за инженер 1000 лв., а само за надзорник на обекти някои фирми взимат по 40 ойро на час на ваш гръб, е как да няма емиграция, оти да ви седим тука да ви слушам простотиите че не работя, а само искам заплата, като навън веднага ще взема 3000 ойро и даже ще ме питат и за още колеги!

4

Анонимен

преди 8 години

БВП е равен на залати+осигуровки+данък печалба. Дреният и среден бизнес едва живурка, но бюджетните заплати и осигуровки правят ръста наБВП.

3

Анонимен

преди 8 години

Хем фирмите влошили състоянието си през 2015 хем : "Световната банка сметна растеж от 2,9% за България" при положение че за 2014 БВП е с 1,5% ръст.Ако някой ми обясни това "чудо" на икономическата наука му връчвам Нобелова награда за икономикс!

2

е да де

преди 8 години

Ха-ха Винету в предишната статия заявява че цъфтиме и ще си даде здравето за нас за да сме по-добре ,а тук само със заглавието му режат чутурата явно двете джурналистчета не са се стиковали на кой да вярваме още един път ха-ха.

1

а

преди 8 години

Е тва е новина баш за повдигане на празничното настроение. Евала както казват падишасите.