15

Бай Ганя

преди 8 години

До палома...ама ние и сега си плащаме данъците.

14

тя

преди 8 години

Най-големи информационни лъжи направи американската пропаганда ,относно нападението на Югославия с цел разпадането й и нахлуването в Ирак с цел завладяване на петрола! Световни лъжи, в това отношение са ненадминати!

13

Анонимен

преди 8 години

Напишете на търсачката top 100 russian lies about Ukraine и ще видите какво е информационна война, независими медии са намерили истинските новини със снимки от Южна Америка, чечня, Афганистан и как руснаците всички твърдят че е в Украйна

12

Анонимен

преди 8 години

До палома. Миеше се само ларгото. Нощно време. Чаркучите бяха навити на макар на колела. Ромски труд. Кварталите бяха неосветени и кални. Транспорта ужасен.

11

Анонимен

преди 8 години

Тя такава има отдавна,каквати ти игра без информация,даже и при сантасето играчите следят картите,някои дори ги познават сякаш са ги сънували при всяка дрямка.

10

Анонимен

преди 8 години

До палома Турски не знаеш ЗА ДА МИ ЦИТИРАШ ПРЕСАТА ИМ а какво са казали по Алфа интересува само Болен и сектата му

9

iskren

преди 8 години

До Анонимен петролът като стане 15 долара за барел всички ще са ***, включително и тези, които сега му смъкват цената - СА, вече и те изпитват доста затруднения, но ще държат цената ниска докато го *** яко на американците и шистовите компании; ниската цена на петрола не вещае нищо добро, ако се задържи по-дълго, само че русанците имат доста резерви, които ако се наложи ще извадят, а саудитците си играят в огъня, защото вече емитират държавни книжа, за да вземат заем да си покриват бюджета

8

Анонимен

преди 8 години

Някой "губят човешкия си облик и" водят хибриднна война към всеки който не одобрява агресивната плитика на Кремъл !

7

Анонимен

преди 8 години

До 17 за чукчите в магадан

6

?

преди 8 години

Песков, нищо не казваш.Информационната е ОТДАВНА.НИЕ пък забелязахме ВАШАТА хибридна война.Сега от 11 ще има "илюстрации" и на двата вида в ежегодната среща.

5

Анонимен

преди 8 години

война която расия губи никой не и вярва на мизернитее и *** А я намразиха поне колкото сащ

4

Анонимен

преди 8 години

Както винаги крадеца вика "Дръжте крадеца". Пропагандната война водена от Русия срещу света ще свърши зле за рашките. Троловете и те са на ръба на силите от агитация против България и в полза на Русия.

3

Хамстер

преди 8 години

Да е жива и здрава цяла Русия. Спасител на катастрофиралия Свят.

2

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

То на руснаците едните лъжи сал им останаха.При цялата си мизерия обаче за пропаганда още намират пари.Подържат армия платени *** от Олгино та чак до Видин.

1

Анонимен

преди 8 години

Водите гнусна хибридна война, ама петрола като стане 15 $ КА-***!