15

Анонимен

преди 8 години

"С подобна финансова политика България ще рухне. Без истински десни реформи този кабинет не може да изкара мандат", коментира Радан Кънев."Няма съмнение и вярвайте ми, както и да гласуваме днес, както и да приключи това гласуване, в никой или в почти никой в тази зала вече няма съмнение от полезността, а в голяма степен и от необходимостта на предложените от министър Горанов мерки, коментира Кънев от парламентарната трибуна. "

14

Анонимен

преди 8 години

И такива като тоя чакаме да оправят положението ама има да си чакаме .

13

Анонимен

преди 8 години

Мнение без никаква тежест,не заслужаващо никакво внимание.Жалко!Жалки партии,жалко управление.Пълна илюзия за ляво,дясно,център и тн.Ако са успели да ви заблудят,че има разлика между парламентарно представените партии-Поздравления всички ще плащаме скъпо заради вас.

12

Теменужка

преди 8 години

До П. Петров. Би ли отговорил на следния простичък въпрос. Защо ДСБ имаше сметка в КТБ (ГЕРБ нямат), защо Костов имаше сметка в КТБ плюс огромни хонорари за "консултации" за Цветан Василев (Борисов няма - и не ми отговаряй тъпо, че му дават тайно, защото това може да става и за Костов), защо фирмите на дъщерята на Костов имаха сметки пак там? Айде малко по-кротко с ДСБ, Костов и Кънев, защото държавата ни е малка и кирливите ризи се знаят.

11

П.Петров

преди 8 години

Гербери, защо се изнизвате като п.ръдня във вълнени *** когато се спомене за оправдателните присъди да Христо Бисеров от ДПС и на Емилия Масларова от БСП ?Кажете! Доволни ли сте от съдебната система, от законността в държавата, от работата на полицията, борбата с корупцията ? Благодарете на Боце, Гоце и Доган за цялата свинщина !Единствено ДСБ и Радан Кънев отстояват да има промяна към законност в държавата, а плюете срещу ?! Позорна глупост!

10

Анонимен

преди 8 години

това недоразумение Кардан Гънев му е време да ходи посланик в Индия

9

Анонимен

преди 8 години

На Костов пудела хем е на власт , хем е в опозиция. Като го гледам този субект Радан Кънев ми става ясно защо държавата ни е на този хал . При успешно управление веднага се намира някой да сложи прът в колелото . Злобата на ченгето от ДС-КГБ Иван Костов е безгранична . Готов е да подпали държавата , но Борисов да не е на власт. Само , че с такива като Рада-дълбоката няма да стане .

8

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа, и ти си като Христос, само не знаем в кой обор си се родил ????

7

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Радан да се отказва от политиката... - няма нужните качества... - лицето му излъчва злоба и ненавист, усмивката му е ехидна, няма чувство за хумор...

6

Ех това дясно

преди 8 години

Преди няколко дни прочетох как Кънев класифицира ГЕРБ като принадлежаща на дясното политическо пространство. Сега пита "Нужна ли е опозиция от дясно на Бойко Борисов е основният въпрос". Значи местоположението им в политиката е отдясно на дясното? Това означава ли че ДСБ е крайно-дясна партия? Фашисти?

5

Анонимен

преди 8 години

Радан,на който само крачола му е десен-да отива при чичо си в Израел в хомокибуца ,може да вземе за дружинка и Христо Иванов!!!!!!!!!!

4

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До до 6Давутуглу постави това джудже... - в углу...

3

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Правя известна аналогия с едно друго джудже... - което си е втълпило, че нещо зависи от него... - и може да влияе на събитията...

2

до 3

преди 8 години

Как да го направи като мъж ?. Той е от "нежните" . Рада ......

1

сс

преди 8 години

До 1ти много ли си хубав?