8

Чичо

преди 8 години

Това семейство - Рокфелер са едни от топ слугите на дявола. Все пак съветите в статията са верни.

7

Бат Сали

преди 8 години

Евреин от горните редове на масонската пирамида. Спонсориран от Ротшилд при създаването на масонските мрежи в САЩ през 19 век. Парите не ги е заработил, а са му дадени. Никой на тоя свят не е забогатял от бизнес, всички големи са "инжектирани" с кървави еврейски пари. Съвети от такъв- мерси!

6

Анонимен

преди 8 години

ПЪРВИ СЪВЕТ ОТ МЕН : РАЗКАРАЙТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА МЕГАКРАДЦИТЕ НА СВЕТОВНИТЕ РЕСУРСИ И ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕМ БОГАТИ;ВТОРИ СЪВЕТ ОТ МЕН : ЛИКВИДИРАЙТЕ ОТ СЕБЕ СИ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНАТА НЕОБХОДИМОСТ ОТ МОНЕТАРНА СИСТЕМА И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА СМИСЪЛ ДА СТАВАТЕ БОГАТИ ЩОТО ПАРИ НЯМА ДА ИМА;ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ВТОРИ СЪВЕТ АВТОМАТИЧНО ВОДИ ДО ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПЪРВИ, И ОБРАТНОТО НЕ Е ВЯРНО

5

neo5

преди 8 години

[19:24] Мързеливец потапя ръка в блюдото и не иска да я подигне до устата си.[22:29] Видял ли си човек пъргав в работата си? Той ще стои пред царе, няма да стои пред прости.[10:1] Мъдър син радва баща си, а глупав син е тъга на майка си.[10:2] Неправедни съкровища не докарват полза, а правда от смърт избавя.[10:3] Господ не ще допусне да гладува душата на праведника, а богатството на нечестивците ще изтръгне.[10:4] Ленива ръка докарва сиромашия, а ръката на прилежните обогатява.

4

Санта Клаус

преди 8 години

"Неговите смели детски мечти, че един ден ще натрупа голямо състояние, се оказват действителност на по-късен етап в живота му. " Много надценена от Историята личност. Никой никога не споменава, че е бил спонсориран с кървавите пари на еврейските Мародери - Ротшилд!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

До 3; Щом има проблем с сърцето,това е от кокаина тоя е зависим

2

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

TOQ WAMPIR IMA 16 OPERACII...ZA PRISAJDANE NA SARCA....

1

11

преди 8 години

До Анонимен 1Ами вярно е... Ама не видях нищо от гладуването от закуски...