14

Късмет

преди 8 години

Тея от града пълнят хазната на тея от село, ако още не сте разбрали как работи машината, те тва е... Няма хляб в тея игри.. всеки печели на гърба на другите.. тая баба все едно обра половината народ от България и не само парите ами и надеждата, защото не може да се дава на всички по малко, трябва 1 да вземе МИЛИОНИ. И кво ще ги прави тая бабичка тея пари, докато бедните страдат и мизерстват по улиците? И в оная тъпата лотария е същата тъпня..ще ми теглят билети с компютър...ама овце има и ще има

13

Анонимен

преди 8 години

до rrrrr и анонимен 14 Жената е била счетоводител - очевидно е добре образована. Но за софиЕнци провинция=простотия - жал ми е за вашето тесногръдие и необосновано самочуствие.

12

rrrrr

преди 8 години

До Анонимен - напълно съгласен - все възрастни необразовани хора от провинцията... малко съмнително...

11

neo5

преди 8 години

Завистта е голямо нещо, ами спечелила е женицата, а тези които плюят не са пускали и един фиш през живота си а и те искат суха пара, как да стане така?!

10

Анонимен

преди 8 години

Сега Сашка Васева трябва да търчи до Смядово за да пее на баба Гинка !!

9

Анонимен

преди 8 години

Лельо Гинке дай пари и на мен.

8

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИ СПЕЧЕЛИ ДЪЩЕРЯТА НА КМЕТА ОТ ГЕРБ А СЕГА ПЕЧЕЛИ МАЙКАТА МУ!!!!!!!!ДЕО БЕШЕ ТОЛКОВА ПРИТЕСНЕН, ЧЕ ПРЕДИ ТЕГЛЕНЕТО СИ ОПЛЕТЕ ЕЗИКА 2 ПЪТИ А НЯКОЛКО МИНУТИ СЛЕД ТЕГЛЕНЕТО ВЕЧЕ ЗНАЕШЕ И ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ С КАКЪВ ФИШ ОТ КЪДЕ Е!!!ТАКАВА ПРОВЕРКА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ВЕДНАГА ЗА САМИЯ ФИШ!!!!!!!!!!!! МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗНЕ БРОЯ ПЕЧАЛБИ НО ТАКАВА ПРОВЕРКА СЕ ПРАВИ ПО ТРУДНО!!!--------ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗЛЪГАХА НАРОДА С ПЕЧЕЛИВШИЯ!!!!! ТОВА Е ЗАЩОТО НЕ ПУБЛИКУВАТ ФИШОВЕТЕ ПЕЧЕЛИВШИТЕ В САЙТА! ГИНКА НЯМА!

7

Анонимен

преди 8 години

Как пък все някакви плиткоумни плебеи печелят, това не ми е ясно. И за да не каже някой, че има завист, ще се аргументирам - вярвам, че печалбите уж се раздават на някакви необразовани и прости хорица, колкото да се каже, че някой печели, на тях им се дава някаква малка сума, а огромната сума се прибира от няой друг.

6

sante_dog

преди 8 години

Както се казваше в рекламата - животът започва на 65. Честито на жената!

5

Анонимен

преди 8 години

A baba mi baboooo

4

аз

преди 8 години

Тази сигурно е новата звезда на Холивуд Браво на леля Гинка -да стигнеш до там не е лесно

3

Анонимен

преди 8 години

Честито!Да е жива и здрава леля Гинкасега ще я посетят роднини, за които не е и подозирала че съществувата телефонът и ще прегрее от обаждания на телефонни измамници

2

зн

преди 8 години

Със здраве да си ги харчи!

1

Анонимен

преди 8 години

Приказки на Шехерезада Дебелян Пеева от 1001 нощи.