55

Анонимен

преди 8 години

Охо, още един масон нападащ в гръб и в тъмното. Образовайте го тоя че да краде по качествено а не да души безащитните минувачки. Масоните да се заемат да образоват тоя хищник че все пак е хищник като тях и излага глутницата като бандитства по тоя начин

54

до 63

преди 8 години

Ако питаш мен си е баш светлозелен.

53

God

преди 8 години

Трябва да има някаква програма за "самоубийства" в затвора за такива рецидивисти. На второто влизане в панделата просто не трябва да има излизане жив. След като пострадалите са се обадили в полицията, защо никой не е направил засада на ***? Явно е, че следва един и същ модел на атака. И след това направо да му намерят трупа в реката.

52

jenichka

преди 8 години

Ще дойда да сека дърва, ако трябва И гуми мога да сменям ;) Нищо, че не си виждал секира и на снимка.Не знам как да коментирам за математиката И ИТ сферата, но любезно бих те посъветвала да слезнеш от клона и да се огледаш в кой век живеем. Българските моми си работят, готвят, мъкнат тежките торби без да се оплакват...когато има уважение към тях и те отговарят с такова. Проста рецепта за семейно щастие - съвет от двойка, която са заедно вече 43 години.

51

художника

преди 8 години

БХК - мъж на годината!!!

50

Анонимен

преди 8 години

Като е била на заведение до толкова късно сама ли е била защо не си е тръгнала с тези с които е била там а тръгнала сама ! Въпреки ,че съм мъж когато ми се е налагало да се предвижа нощем съм вземал такси .

49

Анонимен

преди 8 години

Стига и с тия комунисти от 25 г. вървим по пътя на демокрацията отидете в бруклин да видим дали ще се разхождате посред нощ и няма да ви се случи нищо.

48

Анонимен

преди 8 години

Значи постоянно пишат такива работи и не знам с кои акъл жени продължават да ходят по нощите !Ела вълчо изяж ме после ау ми той таковата ми спря въздуха Като е испуснала рейса да си хване такси не сериозно е това да постъпиш безотговорно и да чакаш държавата да ти пази задн.каОтносно престъпника той е пълен бок.укт има ги доста такива демокрацията ги произведе като китаиски стоки които не стават за нищо.

47

Анонимен

преди 8 години

Абе, журналята, може ли да пишете материали, които унижават и излагат жертвите? Какви са тези описания на случките като че ли сте "Пик"... отврат... Айде, трийте ме сега.

46

Анонимен

преди 8 години

До DEVSADIVTAMEхайде пробвай пак! Финансираните от Сорос нашенски НПО-та може да са дразнител и да имат своя принос за част от приеманите от обществото ни "несгоди", но НК си е родно нашенско произведение от края на 60-те с безброй поправки до днес. А доколкото знам, Сорос начева алтристичната си дейност едва 10-на години по-късно, след 1-ия си милион.Любопитен съм, според теб нашенският съд кумулира ли наказанията и как се решава същия въпрос в Щатите?

45

me

преди 8 години

"4 години и половина за грабежи и 2 блудства." Баси и държавата! Просто не е истина! Държава,в която съдът има повече милост към насилника, отколкото към жертвата се е запътила към небитието.Аз също ходя по цариградско към работа. На няколко пъти съм се шашкала от спрели коли или самотни момчета, които се мотат по нея и съм се оглеждала за да видя има ли някой друг наоколо. Никога не съм виждала патрулка там. Предполагам пазят само НС и президенството...

44

nina

преди 8 години

Този б.оклук трябва първо да полежи в Пирогов от бой,после да не излиза от затвора.

43

до 53

преди 8 години

Татяна Дончева, която като цганка катунарка обикаля студиата и ни учи на съдебна реформа. Същата, в чиято спалня е тихо, както се изказа Румбата Петков

42

Анонимен

преди 8 години

Като му гледам предишните "връзки" явно е импотентен. Такива типове се опитват да го вдигнат чрез агресия и изнасилвания. Малко са му 18 години. Затвора няма да го поправи, а ще го озлоби повече.

41

до 56

преди 8 години

Той е изнасилвал, но е и душил- трябва и ръцете.

40

...........

преди 8 години

2-3 години здрав е*ън и после му резвате зелката и това е ! Проблем вече няма да има ! Или очаквате като излезе от панделата да продава фъстъци ?

39

DEVSADIVTAME

преди 8 години

Е тези Сорос ги пази ако те ни бият грабят и насилват - това е интеграция ако ние ги таковаме - расова дискриминация ...........................................................

38

Кольо

преди 8 години

До БългаринИма абсурд и в самият закон. Ако се признаят за виновни, то престъпниците получават по-ниска присъда. Коя беше оная депутатска ***, дето направи тая поправка, за да вадят Ванко 1 от панделата?

37

АМАН

преди 8 години

Дайте го на Мен...Жив ще го ДЕРА... и Цигара ще Запаля... и клипче ще Снимам

36

до 42

преди 8 години

защото е българин