31

Анонимен

преди 8 години

Tapata fandakova da vi oprava Kakto i grosnata ustata partisanska vnu4ka pavlova tap bG narod eto vi resultatite ot isborite eto vi gerb nekadarnizite pescho schte Hodite no pavlova fandakova stanaha milionerk koli s schofiori gi vosat Pluskat skapa hrana nd slanina i rakia bB im e sabranil. Moskov nama da gi bara

30

Дядо Петър

преди 8 години

Но си избрахте Фандъчката, нали!Сега ревете колкото си искате.На Гробарската пасмина й дреме на шлифера.

29

Анонимен

преди 8 години

Only in Bulgaria!

28

razgradski pop

преди 8 години

българска работа...

27

Анонимен

преди 8 години

Бавария си има премиер, защото Германия е федерална държава и там всяка по-голяма област си има президент, премиер и т.н. Саксония също си има приемиер, нищо чудно няма в това.

26

Анонимен

преди 8 години

Поздрави от новата държава Бавария."Премиерът на Бавария: България и Бавария наистина са приятелски държава.П.С. Ей цър..вул, не трий че ти е..бавам ПМ!!!

25

Анчо

преди 8 години

Какво като излиза на кална поляна?! Те хората са свикнали! :D

24

ало кметицата

преди 8 години

Тепърва хората ще разберат колко "добре" е избрано трасето на метрото и уж подобрява връзките с не знам къде си .Тези които редовно го ползват и работят в промишлената зона на гара Искър редовно сменят по два автобуса след като слязат от метрото за да достигнат до местоработата си как ще го обяснят този факт "загрижените" общинари който на практика принуждава пътниците да си таксуват по няколко билета по-вече.

23

:флу

преди 8 години

Ох ох, милионче в джобче! Нека им е лошо на някои, народа нека кучетата го лаят!

22

преди 8 години

Пешеходен тунел за 2 милиона - браво!

21

Anonimen

преди 8 години

важно е било да се усвои парата, а пък за отчуждителната процедура ще го мислим кат му дойде времето, типично по герберски

20

____________________

преди 8 години

2 милиона лева?! WTF

19

До 24 www

преди 8 години

Това е друга тема - тези паркинги до станциите на метрото, трябваше да са безплатни за всички, поне за първите 10 години, докато хората свикнат да ги използват. При това без значение ползват ли метрото или не.

18

www

преди 8 години

А ако някой иска да пише за метространция "Цариградско шосе" и малоумията около нея, го съветвам да иде да провери след толкова години уплътнява ли се капацитетът на грандиозния подземен паркинг до метростанцията. Аз лично не съм заварвал повече от 80-90 коли долу, и то когато има изложение в Булгарреклама! И не забравяте, че работи само един етаж от този подземен паркинг - другите, подобно на тунела от долната страна на баира, тънат в тъма и забвение.А паркингът на Метро е доста ползван?!?!?!

17

БКП

преди 8 години

Добре дошли в българия!В страната на чалгата всичко е възможно.

16

www

преди 8 години

Така строи Боко, така строи ГЕРБ, така пилеят парите на данъкоплатците...

15

Анонимен

преди 8 години

Станцията на Цариградско шосе беше пусната през април 2012, дедо гоше. Ти нещо друго ли знаеш.....

14

Анонимен

преди 8 години

Поредната гербава работа.

13

мм

преди 8 години

До чичо миткоЩо бе,чичо Митко да са неграмотни?Кое не ти харесва?

12

пена

преди 8 години

Не разбрахте ли вече, че за Фандъка тия, които не ползват лично МПС не са "икономически активни" и съответно не са хора.