119

Нострадамус

преди 8 години

Трета световна е на прага , ей хорица пишете драскайте кво сакате но е неизбежно от тази война . .........Нострадамус

118

Ганчо

преди 8 години

Не е необходимо да се използва ядрено оръжие. Руснаците в скоро време ще приложат тактиката на бомбения килим. След тази операция на това място няма нищо което да мърда. Някой са забравили остров Дамански, там 10000 китайци изчезнаха и до сега никой не ги е намерил или някой не се е върнал. Да не се подценява въоръжението на Руската армия. Арсенала им е голям и имат възможност. Всичко тепърва започва.

117

222

преди 8 години

Как се манипулират някой от новините. Какви ядрени бомби, това е поредната измишльотина срещу Русия.

116

Боби

преди 8 години

До Анонимен 153Новорусия независимо от ЕЖЕДНЕВНИТЕ обстрели реално има ИКОНОМИКА която е интегрирана с Руския пазар и се плащат социални и пенсии. Въпросните Социални и пенсии Украйна би трябвало да ги плаща независимо от всичко. Както САЩ си плаща пенсии на чуждите шпиони разменени за техни и живеещи някъде по света след като им дойде времето за пенсия.Киев няма нужда да го превзема. САЩ и сие като го ограбят до шушка сами ще го окачат на врата на РФ като икономически воденичен камък.

115

Анонимен

преди 8 години

Джуджето всеки ден говори как ще използва ядрено оръжие. То и Киев щеше да превземе, и Новорусия щеше да прави - само дуене и дрънкане на големи приказки, а реално - купчина г0вна.

114

Анонимен

преди 8 години

Ядреното оръжие е ала бала, мики маус, врели некипели...В света колко държави имат ядрено оръжие, пакистан, индия и т.н. На русия им трябва само две за двата им града масква и санкт петербург, за това че с ядрено оръжие руснаците и гаргите не могат да уплашат, що не го изполваха в Афганистан? Там голям бой ядоха в Варшавски договор и Червената армия, днес с помощта на армията на Асад пак до под кривата круша ще стигнат

113

Анонимен

преди 8 години

Ще използва ли Русия ядрено оръжие срещу ИД?Ще използва ами какво ще прави, като я нaгъзят и зад руснаците остане само Москва.

112

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...проблем ще е и за нас

111

понтон кухов

преди 8 години

До АнонименТолкова са страхливи, че спечелиха една световна война, а между другото и една европейска през 1812

110

понтон кухов

преди 8 години

До АнонименАбе, пич ти к"во искаш бомби ли бе приятелю, ако искаш щата Невада

109

Анонимен

преди 8 години

Не им стиска, никога не им е стискало, на московските бандити никак не им се умира, за това и ссср загуби студената война въпреки че имаше 30 хиляди ядрени бойни глави

108

Анонимен

преди 8 години

Особена сбирщина от народи са тея, паразитират върху ресурса на планетата, ядат хуманитарни помощи, пресушиха земните недра и никога не почувстваха нуждата да поумнеят и да опитат някакво устойчиво развитие. Примитивни хора с магическо мислене, които фантазират как някаква сила свише вселила се в мижитурка от КГБ ще ги измъкне от студа и мизерията. Не са минали своето средновековие...че ислямските общества са като свръх развита извънземна раса в сравнение с "православните" руснаци

107

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ДА ПРОБВА ,БЕ.......ДА ПРОБВА...ХА,ХА,ХАААААААА....НАСИ"""РА...НЕТО ЩЕ Е ЖЕСТОКО.....!/....от кога чакаме тоя момент!!!/

106

Анонимен

преди 8 години

И така света продължава с пълна газ по магистралата водеща в ада - явно човека има една цел - самоунищожение или господство.Колко пъти се писа и говори че в началото на третата и последна световна война ще се започне с конвенционални, а после ядрени и накрая биологични оръжия - мутирали и смъртоносни вируси. Може и изкуствен интелект да започнат да ползват. Дано се сетят да спрат, преди да е станало късно.

105

Анонимен

преди 8 години

Ако продължава да пада цената на нефта, на Русия не и остава никакъв друг избор освен да използва ядрено оръжие. Нека да е ясно че горда Русия няма да клечи в ъгъла като наказана пиклa.

104

123

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА-ХАМалеййй, верно в тая държава останахте само издух.ляци! Комунистите тоя път верно е.баха ***.йката на държавата България! Откакто си отидоха, тъ.паците се множат като плувели без монсанто!Пиши, пиши! България вече е пълна с ***, дето искат да четат такива работи, като твоите! Пълна лудница - като преди края...

103

кубанская столица

преди 8 години

Не разбирам, защо българи се грижат? Ако те мълчат, никакви атомни бомби тях не ще падат на те. Ну, ако те джафкат.... Избор за българи. Моля ви, другари-товарищи. Се определите. Въпрос за живот или смерт.

102

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

....АМИ ДА ПРОБВАТ....ХА,ХА,ХАААААААААААА....."Голема любов"--- ше им гласуват ...целия арабски свет!

101

Анонимен

преди 8 години

ядрено оръжие трябва за белия дом и и анкара ,там са шефовете на ид

100

Мюмюн

преди 8 години

Това, което правят руснаците, е да разчистват пътя на ИД, бомбардирайки тюркмените, които се сражават срещу тях. По тази логика въпросът по-скоро трябва да е: "Ще използва ли Русия ядрено оръжие срещу опозицията на ИД?".