32

Анонимен

преди 8 години

И с кво го обогатява тая религия??? С бурки, шалвари и тероризъм ли? Горко ни с тия политици!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Кой гласува за ГЕРБ!?Аббе бива ама защо всички плащаме за глупоста на едни.

30

tih velikan 681

преди 8 години

I s kakvo e obogatilo bulgarskata kultura,myusyulmanskata religiya???

29

Анонимен

преди 8 години

всяка една религия обогатява обществото ни с ценности и добродетели.всяка нощ се обогатявам като ги слушам през стената как правят секс или се разправят за нещо.Преди да дойдат беше много ама много тихо ! Като се оплаках на домоуправителката ми каза да си сложа тапи в ушите да ама няма да чуя като влезат и ме обогатят ...

28

Анонимен

преди 8 години

всяка една религия обогатява обществото ни с ценности и добродетели. Съседите ми се занимават с проституция и когато питах домуоправителката с какво се занимават тя ме излъга понеже явно и плащат ,но като разбра ,че знам какви ги вършат ми каза да хода и мен да ме оправят срещу 200 лв. !?

27

Анонимен

преди 8 години

Всяка религия обогатява обществото ни, изтъкна Красимир Велчев, но най-вече ГЕРБЕРИАНСТВОТО ! Всеки герберианец с работа ! Вески герберианец с пенсия ! На другите каквото Господ им даде !

26

Анонимен

преди 8 години

Видими РЕЗУЛТАТИ Преди ГЕРБ в блока ни нямаше от тези ДНЕС е ПЪЛНО с тях и май ще се изнасяме скоро от мястото където сме живели 45 г.

25

КИД ШЕЛИН

преди 8 години

НАЗДРАВЕ !!!

24

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да направи Християнска държава както направиха Ислямска държава !

23

Канграчулейшънс

преди 8 години

БОСТАН става все по-явен :) Поздравления за "гениите", които гласуват за ГЕРБ.

22

Гаф

преди 8 години

Няма вече българска воля и дух. Когато на децата им се втълпява от малки , че животът е в гейска европа , че на всяка цена трябва да се махнат от тук, че в бг нищо нестава , че комунизмът беше най-лошата система, че няма господ , че пари с труд не се правят , такъв е резултатът. Българите бавно изчезват.Ще ни заместят роми , турци и араби. Да им е честит новият халифат. Докато не се разбере , че нашата държава зависи само от нас , и че трябва да воюваме за нея , няма оправия. Нека бъдем българ

21

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко руснаците не дебнеха около Турция, турците щяха дя правят каквото си искат

20

Анонимен

преди 8 години

Всяка религия обогатява обществото ни с много кръв, убийства и отмъщентие на друговерци. Красимир Велчев да заминава в Афганистан да го обогатят на религия.

19

Дедо Мраз

преди 8 години

ЕДНА ГАДНА РЕЛИГИЯ ОБОГАТИ БЪЛГАРИЯ С КЛАНЕТА В БАТАК, СТАРА ЗАГОРА, КАРЛОВО, ИЗТОЧНА ТРАКИЯ И .... ДЯДО ВАЗОВ, БАЧО КИРО, КАРАВЕЛОВ И СТОТИЦИ ДРУТИ БОРЦИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ОСМАНСКАТА ОТВРАТ ЩЕ ИМА ДА СЕ ВЪРТЯТ В ГРОБОВЕ СИ. *** ПОЛИТИЧЕСКА ПОМИЯ.......

18

Анонимен

преди 8 години

Не нормално ти едва да свързваш двата края като ходиш на работа всеки ден и плащаш данъци всеки месец а те да живеят по добре от тебе !

17

Анонимен

преди 8 години

Нещата са много прости ЧСИ ти взема всичко включително и жилището и го дават на нуждаещи се многодетни като тези на снимката и всички квартали в София през 2050 ще приличат на известния блок в Казанлък.

16

Анонимен

преди 8 години

Турция е сила докогато зад гърба й са щатите и Англия. Няма вечни приятелства, има вечни интереси. А в момента настъпиха мотиката.

15

Анонимен

преди 8 години

Очаквайте новогодишното обращение на президента да е на майчин език ! Не ,че нещо му разбирам като говори на български за толерантност и някакви ценности които на мене ми приличат по скоро на мазохизам.

14

Анонимен

преди 8 години

Май вече сме малцинство в собствената си държава, просто още не е обявено официално. Етнически модел, етническа карта, етнически конфликт - това са нещата, които позволяват на ДПС да държи в шах всички партии и съответно цялата държава.

13

Анонимен

преди 8 години

Скоро гепаджийте ще се присетят и за златния пръст на сайдера, само и само гепенето да продължи