31

Fan

преди 8 години

Раданчо, Раданчо....щял да бъде в опозиция, ама в парламента нали?!

30

до П.Петров

преди 8 години

И с'я к'во?? Я съм у опозиция, *** групата ми не е...Малко шизофренично!!

29

Юрий Балчев

преди 8 години

Моля, да подкрепим Радан Кънев и изритаме всички,които мамят,че са променили нещо в държавата!Сега се броиме,кои иска истински реформи и кой мимикрия!

28

П.Петров

преди 8 години

Браво на Радан Кънев !Без участие в управлението нямаше и опит да направят за реформи, но уви опитът беше неуспешен.Дано РБ остане единен и оставят Борисов да управлява с АБВ и ДПС, белким простия народ вдене, че БСП,ГЕРБ,АБВ и ДПС са партии на мутро-олигархията, която ограбва и съсипва държавата 25 години !

27

Анонимен

преди 8 години

Moskov ba4vsriva pavlova da se Mahat islagate bb

26

Анонимен

преди 8 години

Bravo na Kanev s kuneva pramova saschto ne nspravi saschtoto saschtoto e pramova zAzarov koga schte go isgoni bG narod ubiizite sa na Svoboda isnasilva4i Tel ismamnizi a zAzarov se sanimava s siderov smeschnika debelak ama milioner

25

пена

преди 8 години

Радан няма място в Парламента.Този човек още в началото се разбра , че е кукла на конци.Много му личеше, а също желанието му да впечатли .Мене не ме впечатли и лесно ще го забравя.Колкото до протестите от всякъде си личи , че са поръчкови, нещо като "мокрите поръчки".Тези които участват в тях или са много *** или са закъсали за пари за коледни подаръци и са сложили перде на очите си.

24

Анонимен

преди 8 години

рамаданчо вчера след обяд те гледах в съда на едно дело като адвокат как мънкаш пред съдията и не си в час ,дръж НС там е за бавно развиващи се ...

23

Идеалист

преди 8 години

Това ви го казахме още в началото! Не вярвайте на мутри!

22

...

преди 8 години

Рада Сърдитата.

21

345

преди 8 години

И к,во...?!

20

Рубладжия

преди 8 години

Горкият Кънев, направо си е жива мелодрама. Идеален е за главен герой в книжлето "Приключенията на Кънчо" издавано от РИОКОЗ- София.

19

иван

преди 8 години

Късно е либе за китка!Раданчо, че сте политически ***, беше ясно още щом предадохте избирателите си и се гушнахте при тиквата!Но явно ви беше добре и това да ви работят цяла една година, а сега се правите на ущипани невести.Никой не ви се връзва.Така свършват предателите- пре.бани и изхвърлени.Чао!

18

Даниел

преди 8 години

Радка пак дига пушилка. 100% не му стиска да излезе от коалицията, защото иначе после няма да помирише власт :)

17

Велко Мавриков

преди 8 години

Излъгах се да гласувам за *** на Рамадан, но след като се гушнаха с Борисов - да забравят моя глас. Има 6 партии, които не си послужиха с такава нагла лъжа.

16

Анонимен

преди 8 години

И аз обявявам гладна стачка, но ще се храня, колкото ми се яде!

15

Одисей 1

преди 8 години

16 ти какво искаш с 23 депутата . За тпва влязоха в коалиция и то при определени условия . Вижда се че те не се изпълняват и като нищо може РБ да излезе от коалоцията стига на ДБГ ина СДС да не им се е усладила властта а в ДСБ съч сигурен те са сериозни и последователни политици

14

..

преди 8 години

Браво, достойна постъпка.

13

Д-р И.

преди 8 години

Браво Радане, моя глас на бъдещите избори го имаш! Успех! Мафията отново победи, но борбата продължава.

12

хм

преди 8 години

Явно на доста хора им е убягнала фразата на бате Гойко че реформирана съдебна система ще има след 10 г...евентуално...