21

221

преди 8 години

Знаете ли защо са толкова много парите за персонал?Защото масово се водят дела и се печелят за неизплатени заплати,нощен труд,и празнични дни.Става някой министър и си мисли ,че може да нарушава закона като не дава това дето е предвидено в закона за държавния служител.Лошото е ,че после го дават но с лихвите,а от това страдат данъкоплатците!

20

edin

преди 8 години

Работят тези ведомства,работят!!!Пазят си работодателите!

19

Анонимен

преди 8 години

СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ Е *** НА ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА!НЯМА КОЙ ДА БАЧКА И ДА ИЗКАРВА ПАРИТЕ НА СТОТИЦИНЕ ХИЛЯДИ ХРАНТУТНИЦИ!ТОВА Е ИСТИНАТА!НЕ МОЖЕ НА ЕДИН РАБОТЕЩ ДА МУ ВИСЯТ ДЕСЕТ ТЪРТЕЯ НА ГЪРБА!ФАЛИТ!

18

Super

преди 8 години

Да видим Бойко дали си държи на думата, защото преди няколко месеца каза: "КОйто иска актуализация в министерството си, да си носи оставката". Да видим мъж ли е, или просто долен и мръсен лъжец!

17

Анонимен

преди 8 години

В България ще останат само армия, полиция и съдебна власт. Нека тогава да видим откъде ще вземат пари.

16

до 15

преди 8 години

Как няма да емигрират младите на никои не му се живее в РПУ България

15

Анонимен

преди 8 години

МВР, армията и съдeбната власт ще вземат най-много пари !Знаете ли кога народа ще излезе да протестира при положение ,че тези с най многото пари са готови да го смажат.

14

Otbivka,imaremont

преди 8 години

85% sakrastenie na centralnata bulgarska administracia v ms, ns diplomaticheskie misii i prezidentstvoto.:-)Za stastlivo nastoiaste i badeste na bg narod! :-):-):-)

13

Анонимен

преди 8 години

Академик не знам си кой обесняваше за емигриращите българи, а тази статия много добре показва една от многото причини за емиграцията.

12

Анонимен

преди 8 години

Да не забравите да планувате и 20-те заплати на служителите, че решил някой да се пенсионира и да си къпи апартамент в София.

11

МВР реформа

преди 8 години

A МВР няма ли да ги реформират. Или ще вдигнат винетките, за да могат да закърпят бюджета?

10

do 4

преди 8 години

"Битовизъм, господине. Не можем нищо да направим" - Това е цитат от полицейски служител. Нашата вила я разбиваха ЧЕТИРИ ПЪТИ, докато накрая нямаше вече какво да се краде. Като я продадохме, я разбиха още ТРИ ПЪТИ при новия собственик. От там нататък вече не съм следил какво става. Ама, да. За полицията това е битовизъм. Таксиметровите измами и те, понеже и за това съм подавал сигнал. Най-голямата *** на обществото е точно в МВР и съдебната власт.

9

Анонимен

преди 8 години

С увеличаването на минималната заплата( което е хубаво), заплатите на санитарките сгават по- големи от гези на сестрите и с 80 лв по- ниски от тези на новозавършил докторЧестито и лека служба

8

Анонимен

преди 8 години

Най-големите нищовършещи ще вземат отново най-много пари. Добре дошли в България! И на влизане да не забравите да си купите винетка, която е почти тройно по-слъпа от швейцарската изобщо по-скъпа от всяка една в Европа!

7

закъснял

преди 8 години

Редакцията знае ли значението на думата - важно? Важно означава значимо,а не покъртително.Анкетата е посегателство към здравия разум на читателите.

6

Анонимен

преди 8 години

Докато това продължава така, да се наливат най-много и основно пари в тези 3 сектора държавата нема да се оправи, а може и да изчезне!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Нали знаете какво заръча Горанов - плащайте си данъците! Плащайте си и издържайте няколкостотин хиляди хрантутници на държавната трапеза.

4

Бай Миле

преди 8 години

Що за нахалство е това милиционерите да взимат най-много пари и най-много привилегии, НЕРЕФОРМИРАНИ от Тошово време, докато целия народ изнемогва?!

3

Анонимен

преди 8 години

на МВР пък за какво са им пари за заплати като и без това не работят. Подавам сигнал, че са ниобрали и онзи ми вика - е аз какво да направя

2

ист

преди 8 години

Ама съдебната власт и заплати ли ще взема.