33

Анонимен

преди 8 години

О,боже господи,дали все още има миазми от неговата свещена аура.Ако има ще пипна Варна с пръст,за да съм благословен от техническия дух на иновацията.

32

Анонимен

преди 8 години

Журналисти предполагат......Толкова ли е трудно да проверите архивите на ДС? Всеки един от чужденците е описан по име, само защото са били от прогнилия запад.Да не говорим за комбинацията от "Стив Джобз + процесори" - мани мани......

31

шапкар

преди 8 години

До единГрънци... Макинтош, Правец 8 и Правец 16 нямат , НИЩО общо един с друг.

30

до 45

преди 8 години

Тези ги разправяй на червените бабички! Ако става въпрос и сега не сме бананова република и имаме IT индустрия над средната в света, но за това *** ни политици нямат НИКАКВА РОЛЯ!!! Ако сме имали индустрия и икономически връзки преди 89-та, що сме били 3 пъти пред прага на фалит (който сме избягбали чрез продажби на златни резерви и други шашми) и се сгромолясохме икономически само 2-3 години, след като СИВ пропадна?

29

Анонимен

преди 8 години

Не е толкова важно, защото чуждите успехи не ни правят по-специални.Смисълът на повдигнатата тема е, че младите трябва да знаят, че България беше НЕЩО преди 1989 година!Не сме били бананова република, построихме АЕЦ, защото имаше индустрия.Когато Живков стана на 70, издадоха огреничен брой екземрпляри албум за живота му.Там има неопровержими доказателства какви политичеса и икономическа взаимовръзка с целия свят е имала България.

28

КГБ

преди 8 години

Ами питайте колегите от ДС и Външно - нали му е трябвала виза? Или що требе да просто, оти мое да сложно ..... дайте цялата държава сега да гадае! А и да е бил? какво от това?

27

един

преди 8 години

Работил съм на Правец 8 и 16, както и на Макинтош по това време.Мога да ви заявя, че Правците не отстъпваха по нищо.

26

Анонимен

преди 8 години

Учили сме ги как се парвят компютри и компоти.

25

знайко

преди 8 години

А,другия с очилата е Джон Атанасов.Репрограмиран с ядрени,физични и виртоални молекули...лично от Джопса с цел вечен живот.

24

Анонимен

преди 8 години

Идвал е да ни види мизерията и колко скапана държава сме.Като е идвал, защо не се е върнал повече?

23

Анонимен

преди 8 години

Сега в България освен топ джихадист друга известна фигура едва ли ще видим.

22

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката прилича повече на тия дето сега наводниха Европа. Но нали и неговите гени са били оттам. Баща му е бил сирийски студент.

21

Анонимен

преди 8 години

Дошъл е тука да види Правец8 колко е по добър от Апъла.

20

nick123

преди 8 години

Стийв Джобс е окрал България.

19

Анонимен

преди 8 години

Лятото видях Хан Соло на Каваците, да се натиска с една рускиня

18

vopo

преди 8 години

Пука ми

17

Анонимен

преди 8 години

Естествено че е идвал . И разбира се че във красива Варна ! Колкото и сега да се мъчат евреите да пробутват смешния бургадидас , Варна си остава номер 1 -формата е временна класата е вечна !

16

някой

преди 8 години

P.S.: Забелязвам, че на австралиеца му трият вече художествените произведения.Може би е по-добре така, защото ми се струва че взе да омръзва на всички.Но пък няма да е толкова забавно.Както и да е.Аз все пак смятам, че оня на снимката горе, оградения в червеното кръгче е Карлос Чакала.Той е майстор на дегизировките и лесно би могъл да се дегизира и като Стив Джобс...

15

Анонимен

преди 8 години

Ами да, ябълката е АПЪНА, не е ЕЙПЪНА!!!

14

някой

преди 8 години

Стив Джобс едва ли е идвал в България, но със сигурност се знае, че Карлос Чакала, топ терорист на планетата, е идвал в България и даже мисля че е отседнал в Японския хотел (днешния Кемпински).А какви са тия глупости за Епъл в СССР? През 1985 г. имаше КОКОМ. Това само по себе си абсурдизира всякакви намеци за продажби на западни компютри на държави от Варшавския Договор.